Uzmanību, ja pamaniet šo sērijas numuru uz preces, tad nekavējoties to nogādājiet atpakaļ veikalā!

Ražotāja “Ferrero” šokolādes produktu izplatītājs Latvijā ir informējis Pārtikas un veterināro dienestu (PVD), ka ražotājs ir atsaucis vairākas Beļģijā ražotu produktu partijas, informēja dienestā.

Tostarp atsaukti tiek saldumi “Kinder Schoko-Bons/ Schoko-Bons White” 125 gramu un 200 gramu iepakojumos. Atsaukums attiecas uz visu produkta partiju ar derīguma termiņiem no 28.maija līdz 23.augustam, raksta la.lv

Lasi vēl: Laimīgo trijnieks: 3 zodiaka zīmes, kurām aprīlī gaidāma veiksmes svītra

Atsaukts tiek arī produkts “Kinder Surprise Maxi” 100 gramu iepakojumā ar derīguma termiņu līdz 18.septembrim. Produkta partijas numurs ir “L356R03”. Tāpat “Ferrero” atsauc “Kinder Mix Peluche” 133 gramu iepakojumā, kura derīguma termiņš 21.augusts. Partijas numuri – ” L322RWPJ”, “L323RWPJ”, “L354RWPJ”, “L013LWPJ” un “L039LWPJ”.

PVD uzsver, ka dienestā joprojām turpina pārbaudes, lai noskaidrotu, kādi uzņēmuma “Ferrero” Beļģijas filiālē ražotie produkti piegādāti uz Latviju, tādēļ patērētāji pagaidām aicināti atturēties no uzņēmuma “Ferrero” Beļģijas filiālē ražotu “Kinder” zīmola produktu iegādes un lietošanas uzturā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment