Uzkodas ar tomātiem un sieru 10 minūtēs; Ciemiņi noteikti novērtēs!

Man ļoti patīk šīs uzkodas, tās ir vienkārši un ātri pagatavojamas, tām ir lieliska garša, aromāts un izskats. 

Tie atšķiras pēc gatavošanas metodes un garšas dažādu sieru izmantošanas un dažāda lieluma tomātu dēļ. Tie ir gatavi tikai 10 minūtēs. Uzkodas ir sulīgas, skaistas, lieliski piemērotas gan mazam mielastam, gan lielam svētku galdam.

Bļodā liek sieru (125 g) un samīca ar dakšiņu. Pievienojiet smalki sagrieztu ķiploku (2 daiviņas), smalki sagrieztus zaļumus (½ saišķi) un olīveļļu (1 tējkarote). Ja jums nepatīk koriandrs, nomainiet to ar pētersīļiem.

Lasi arī: “Viņiem patiešām mūžīga mīlestība pastāv!”; 6 zodiaka pāri, kas, visticamāk, novecos kopā

Lasi arī: Tiek atklāts kā Raimonds Pauls gatavojies savas mīļotās sievas aizsaulē aiziešanai: ”Tas nav bijis pēkšņi un negaidīti”

Lasi arī: Izcilai aktrisei un talantīgai režisorei skumja vēsts: viņas 57 gadus vecais līgavainis nomiris no retas neārstējamas slimības

Kārtīgi samaisa un siera pildījums gatavs. Tas izrādās biezs, ļoti smaržīgs un garšīgs. Mazie tomāti ir lieliski piemēroti ēdiena gatavošanai (man ir 8 plūmes izmēra). Tie ir 2 reizes lielāki par ķiršu tomātiem. Pārgriežam uz pusēm, ar tējkarotes palīdzību izņemam mīkstumu ar sēklām.

Sagatavotās tomātu pusītes pildām ar siera pildījumu un liekam uz šķīvja vai servēšanas dēļa (dekorēšanai izmantojam salātu lapas). Labu apetīti!

Arī interesanti: Efektīvs līdzeklis zāles traipu iztīrīšanai! Kad vēl ja ne vasarā to zināt

Leave a Comment