Tumši maisiņi un zili loki zem acīm – viltības kā tos novērst uz neatgriešanos

Penelopes Krusas un Ketrīnas Zetas-Džonsas vizāžiste Ariana Pūla lieliski zina, kā ātri un efektīvi novērst dažādas ādas problēmas.

Pēc viņas vārdiem, dažas tautas receptes ir iedarbīgākas nekā dārgi krēmi. Lūk, svarīgākās no tām, ja vēlies tikt vaļā no maisiņiem un ziliem lokiem zem acīm. Iemesli, kāpēc šādi loki veidojas gan ir dažādi. Piemēram miega trūkums liek ādai izskatīties bālākai, padarot redzamākus plankumus zem acīm.

Arī ja netiek uzņemts pietiekami daudz šķidruma, organisms nespēj izvadīt vielas, kas var izraisīt tumšākus lokus zem acīm.

Vēl viens iemels mēdz būt stress, kā arī vecums.

Lūk dažas no metodēm, kuras varat izmantot:

1. Kartupeļu maska acīm

Ir speciāli losjoni, kas palīdz padarīt gaišākus tumšos lokus zem acīm, bet arī parasts kartupelis var to paveikt. Tajā ir ferments ar balinošu efektu, tāds pats, kāds ir dārgo losjonu sastāvā. Lai uzlabotu izskatu, sagriez kartupeli uz pusēm un pieliec zem acīm.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavs laiks būs ierobežots - tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

2. Atsakies no čipsiem

Sāļi ēdieni un uzkodas atspēlējas ar pietūkumu zem acīm. Nātrija sāļi aiztur organismā ūdeni un provocē piepampušu plakstiņu veidošanos. Ēd čipsus un citas sāļas lietas pēc iespējas retāk!

Lai uzzinātu vēl trīs lieliskas metodes, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment