“Trīs trijnieki un divi divnieki- 03.03.2023.”; 5 maģiski veidi kā izteikt vēlēšanos

Tieši 3. martā cilvēkiem ir jāiet sevis pilnveidošanas un attīstības ceļš, kā arī jāizsaka vēlējums par labu savai dzīvei.

 

Kopš seniem laikiem cilvēki ir ticējuši skaitļu un to kombināciju spēkam, apveltot tos ar dažādām interpretācijām un nozīmēm. Īpaši spēcīgi cilvēki pievērsa uzmanību skaistiem spoguļa datumiem, kuros noteiktiem skaitļiem bija īpaša ietekme.

Lasi vēl: “Viņi nevar pārdzīvot citu cilvēku panākumus”; Burve nosaukusi pašas skaudīgākās zodiaka zīmes

Trešais spoguļdatums šogad, proti, 03/03/2023, sniedz lielisku iespēju garīgām praksēm un attīstībai. Šajā dienā varat veltīt laiku jaunu zināšanu iegūšanai, lūgšanu lasīšanai, meditācijām un afirmācijām. Šai labvēlīgajai dienai ir liela nozīme, jo tā palīdz pārvarēt iepriekšējās marta bīstamākās dienas sekas. Spoguļdatums dod mums iespēju atgūties no nepatikšanām un saprast, kā un kur dzīvē virzīties tālāk.

5 maģiski veidi, kā izteikt vēlēšanos spoguļa datumā 03.03.2023.

1.

Koncentrējieties uz savu vēlmi. Pirms izteikt vēlēšanos, pārliecinieties, vai tiešām vēlaties, lai tā notiktu. Ir svarīgi skaidri un konkrēti pateikt, ko vēlaties. 2023. gada 3. martā plkst. 3:00 un 3 minūtes skaidri un skaļi pasakiet vēlmi un pēc tam trīs reizes labojiet to ar vārdu “Patiesa”.

 

2.

Uzrakstiet savu vēlmi uz papīra lapas. Uzrakstiet savu vēlmi uz tukšas papīra lapas un nolieciet to zem spilvena spoguļa datuma dienā. Spilvens kalpos kā sava veida amulets un palīdzēs piepildīt jūsu vēlmi.

 

 

Turpini skatīt pārējos maģiskos veidus nākošajā lapā

Leave a Comment