Trīs ierīces, kuras nevajadzētu atvienot no rozetes, jo pretējā gadījumā iznākums būs nepatīkams

Wi-Fi maršrutētājs

Ērts pastāvīgs interneta pieslēgums, ko nodrošina Wi-Fi maršrutētāji.

Maršrutētāja izslēgšana naktī var būt noderīga tikai tad, ja tam nav pievienotas citas svarīgas ierīces, piemēram, fiksētais tālrunis vai viedās mājas ekosistēmas sīkrīki.

Zem viena jumta ar enerģijas sūcējiem! Kādi augi burtiski izsūc no tevis spēkus

Pretējā gadījumā, atkārtoti pievienojot maršrutētāju, var rasties problēmas ar to darbību. Turklāt maršrutētāji ir nepieciešami interneta savienojuma uzturēšanai, kas ir īpaši svarīgi attālināta darba gadījumā vai viedajām mājas ierīcēm.

 

Ko vēl nevajadzētu atvienot no barošanas avota?

Šeit ir dažas acīmredzamākas ierīces, kuras nevajadzētu atvienot no elektrotīkla:

Ledusskapji un saldētavas – to atvienošana var izraisīt uzglabātās pārtikas bojāšanos.

Apsardzes un signalizācijas sistēmas – lai nodrošinātu nepārtrauktu aizsardzību, šīm ierīcēm jābūt visu laiku ieslēgtām.

Viedie termostati – tos izslēdzot, var tikt traucēta apkures un dzesēšanas sistēma.

Dzīvības uzturēšanas sistēmām – medicīnas ierīcēm, piemēram, skābekļa terapijas aparātiem un gultām mājās, jābūt pastāvīgi pieslēgtām pie elektrības.

Lasi vēl: Tiek atklāts, ka daļa informācijas nav patiesa sakarā ar jūrā pazudušo ūdens motociklistu

Enerģijas taupīšana, izslēdzot sadzīves ierīces, var nākt par labu, taču ir vērts pievērst uzmanību to specifikai. Tintes printeriem, OLED televizoriem un Wi-Fi maršrutētājiem labāk ir izmantot barošanas pogu, nevis atvienot tos, lai izvairītos no problēmām un papildu izmaksām.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas elektroniskās ierīces, piemēram, datori un televizori, var būt pareizi jāizslēdz, lai izvairītos no bojājumiem vai datu zuduma.

Kādas citas ierīces neizslēdzat vai reti atvienojat no tīkla? Un kāpēc? Dalieties savos padomos un viedokļos zemāk esošajos komentāros, mēs ar interesi lasīsim…

 

Leave a Comment