Trešdien, 2023. gada 22. martā, šīs 3 zodiaka zīmes sagaida ļoti nemierīga un saspringta diena

2. Vēzis

(21. jūnijs–22. jūlijs)

Šajā dienā, 2023. gada 22. martā, jums var šķist labāk atkāpties, jo pamanīsit, ka visiem apkārtējiem ir slikts garastāvoklis. Jūs pat varat pielikt pūles, lai izvairītos no noteiktiem cilvēkiem savā dzīvē, taču šodienas problēma ir tāda, ka šajā pirmajā Auna dienā “cilvēki” vēlas cīnīties, un viņi ierauga tevi drosmīgi aizejam, un viņi tevi mulsina.

Jūs tik ļoti neinteresē naidīga uzvedība un jūs vienkārši vēlaties doties mājās, drošībā savā glītajā mājā, kur viss notiek jūsu virzienā… ai, pitstopu šajā dienā būs daudz un šausmīgi, un jūs varat pat atklājat, ka jūs cīnāties kaujā, kurā pusceļā sakāt sev: “Ko es šeit daru?” Tev ir labi nodomi, diemžēl pasaule ir pārāk spiedīga, un viņi mudinās tevi iesaistīties drāmā.

3. Lauva

(23. jūlijs–22. augusts)

Auna enerģija šodien patiešām krīt uz nerviem, un tas galvenokārt ir saistīts ar to, ka nesen savā dzīvē ieviesāt krasas pārmaiņas, un šīm pārmaiņām vajadzēja padarīt jūs laimīgāku un veselāku. Jūs pavisam nesen atteicāties no dažiem kaitīgiem ieradumiem, un jums ļoti patīk, kur ar to visu dodaties. Jūs iemācījāties meklēt citos labāko, nevis meklēt slikto, un tas ir izdevies…

Lasi vēl: “Skumjas ziņas sieviešu pasaulē”; Mūžībā aizsaukta viena no bagātākajām sievietēm un biznesa lēdijām

Tu jūties kā krusttēvs; viņi tevi atvelk katru reizi, kad beidzot jūties, ka esi brīvs. Jūs centīsities saglabāt savu vēsumu un mieru, taču, tā kā jūs ieskauj Auna kareivīgā enerģija, jums vajadzētu beigties ar savu kaudzi. Šodien kāds pakļausies zem ādas un atņems mieru.

Leave a Comment