Trešdien, 2023. gada 22. martā, šīs 3 zodiaka zīmes sagaida ļoti nemierīga un saspringta diena

Šodien mēs pavadīsim daudz laika, lai pārliecinātu cilvēkus ne tikai par to, ka mums ir taisnība, bet arī par to, ka esam ģēniji.

 

2023. gada 22. marta horoskopi trim zodiaka zīmēm pirmdien šķiet pretrunīgi. Ar Sauli Aunā un Mēness sekstilā Urānā mums vajadzētu redzēt daudz konfliktu, jo šodien mēs faktiski vedam mūs ringā ar saviem pretiniekiem, kur mums labāk būt gataviem cīnīties. Lai gan tas nav burtisks, tas ir divdomīgs un, iespējams, saistīts ar darbu.

 

Mums ir Auna sezona, un ir zināms, ka tas sākas ar lielu sprādzienu; tas var uzmundrināt mūsu ego un likt mums aizstāvēt savas idejas, un, lai gan mums ir Mēness sekstilis Urāns, šīs idejas var būt tik tālu no realitātes, ka neviens mums apkārt nesaprot, par ko mēs runājam.

1. Dvīņi

(21. maijs–20. jūnijs)

22.marts ir tā diena, kad izdomājat, jūsuprāt, labāko joku kopumu, ko esat stāstījis, un neviens nesmejas. Lai gan tā nav gluži traģēdija, tā var atteikt jūs pārliecības ziņā. Jūs, Dvīņi, esat ļoti inteliģents cilvēks, un Auna sezonā jums var rasties vēlme būt uzmanības centrā. Un, kad jūs nokļūstat uzmanības centrā, pēc kā jūs alkstat, jūs vēlaties to īstenot, kas jūsu pasaulē nozīmē pārsteigt savus draugus ar savu gudro attieksmi un interesanto skatījumu uz dzīvi.

Lasi vēl: “Nevari sagaidīt savu veiksmi?”; Nosauktas zodiaka zīmes, kurām baltā josla atvērsies 2023. gada marta beigās

Izmantojot Mēness sekstilu Urānu, jūs pieļausiet kļūdu, pārkāpjot savas robežas, kas nozīmē, ka joku dēļ jūs galu galā sabojāsit kādam dzīvi… it kā tas būtu visu laiku smieklīgākais joks. Kad neviens nesmejas un viens cilvēks bēg no tevis, tu saproti.

Turpini lasīt, pārējās laimīgās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment