“Skumjas ziņas sieviešu pasaulē”; Mūžībā aizsaukta viena no bagātākajām sievietēm un biznesa lēdijām

Mūžībā aizgājusi viena no Lielbritānijas bagātākajām sievietēm. Viņa vadīja apakšveļas un seksa preču impēriju, kas pārvaldīja 80 veikalus visā Lielbritānijā un Īrijā.

 

Uzņēmēja mūžībā devās no krūts vēža 62 gadu vecumā. “Ar neizsakāmām skumjām apstiprinām, ka mūsu brīnišķīgā izpildpriekšsēdētāja Žaklīna Golda ir aizgājusi mūžībā. Viņai blakus bija viņas vīrs Dens, meita Skārleta, māsa Vanesa un svainis Niks,” teikts Zelta ģimenes paziņojumā.

Žaklīna ir vislabāk pazīstama ar Ann Summers dibināšanu un sieviešu vadīta biznesa vadīšanu. Žaklīna bija arī feministu kustības aktīviste – viņa aizstāvēja uzņēmēju tiesības un centās uzlabot sieviešu darba apstākļus.

“Viņa no praktikanta kļuva par izpilddirektori mazāk nekā 10 gadu laikā. Viņas apņēmība un apņemšanās izveidot unikālu mazumtirdzniecības piedāvājumu ir novedusi pie daudzkanālu mazumtirdzniecības tīkla izveides. Tieši viņas vīzija un radošums Ann Sammers ir novedis no nezināma zīmola uz labi zināmu un iedibinātu ielu segmentu.

Zelta ģimenei 2023. gadā tā ir dubulta traģēdija – pirms diviem mēnešiem mūžībā aizgāja Žaklīnas tētis. Deivids Golds no galējās nabadzības Īstendā kļuva par vienu no bagātākajiem britiem. West Ham United līdzpriekšsēdētājs nomira pēc īslaicīgas slimības 4. janvārī 86 gadu vecumā.

Arī māsa Žaklīnai ir iesaistīta savā sieviešu apakšveļas impērijā. Viņa ir Ann Summers izpilddirektore. Neskatoties uz to, ka Vanesa zināja par māsas šausmīgo diagnozi, viņas aizsaulē došanās viņai bija šoks.

Lasi vēl: “Vēlies kļūt bagāts, bet vēl nezini vai tas izdosies?”; Izvēlies monētu un noskaidro to

“Žaklīna septiņus gadus drosmīgi cīnījās ar 4. stadijas krūts vēzi un ir bijusi absolūta karotāja visā vēža ārstēšanā. Savas dzīves laikā viņa bija pioniere, vizionāre un neticamākā sieviete. Mēs kā ģimene esam pilnībā salauzti par mūsu sievas, mātes, māsas un labākās draudzenes zaudēšanu ,” sacīja Vanesa.

Leave a Comment