Traģiska un drūma nakts kādā no Latvijas pilsētām: pēkšņi iet bojā divi cilvēki

Valsts policija informējusi, ka sestdien, aptuveni pulksten 17.40, Saulkrastu novadā Saulkrastu pagastā uz šosejas, kas robežojas ar Rīgu un Igauniju, gājēju nāvējoši notrieca automašīnas “Honda” vadītājs.

Iepriekšējās diennakts laikā ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudēja divi cilvēki. Sestdien Dienvidkurzemes reģiona Kalvenes pagastā noticis letāls ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudējis viens cilvēks, savukārt vēl viena persona operatīvi nodota neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem.

 

Valsts policijas amatpersonas ziņoja, ka uz autoceļa A9 notikusi sadursme, kurā iesaistītas automašīnas Volvo XC60 un VW Tiguan. Valsts policija šobrīd veic abu ceļu satiksmes negadījumu apstākļu pārbaudi.

Lasi vēl: 2023. gada 23. oktobris: “šī būs grūta diena šīm trim zodiaka zīmēm”

Satiksmes negadījumi var būt nopietni un radīt lielu ietekmi uz sabiedrību un ekonomiku.

Ir svarīgi saprast, ka katrs cilvēks reaģē atšķirīgi uz satiksmes negadījumiem, un emocionālais atbalsts var būt ļoti svarīgs. Ja jūs vai kāds cits ir piedzīvojis satiksmes negadījumu un cieš no emocionālām grūtībām, svarīgi ir meklēt profesionālu palīdzību, piemēram, no psihologa vai psihiatra, lai atbalstītu emocionālo atveseļošanos.

 

Leave a Comment