Tele2 pirms īsa brīža paziņoja, ka visus klientus drīzumā gaida spēcīgas pārmaiņas

Šī tehnoloģija būs noderīga iekštelpās, piemēram, lielos loģistikas centros, pagrabtelpās un ēkās, kuru mobilo sakaru signāla izplatībai ir fiziski šķēršļi. 

 

Daudzpakalpojumu uzņēmums Tele2 pirmais Latvijā ieviesis balss sakaru pakalpojumu VoWiFi (Voice over WiFi), kas nodrošinās kvalitatīvāku balss sakarus telpās, kur mobilo sakaru signālam ir tendence svārstīties.

Šo tehnoloģiju var izmantot telpās, lai veiktu augstas kvalitātes balss zvanus, izmantojot WiFi savienojumu. Nav nepieciešams instalēt nevienu mobilo lietotni vai programmatūru, padarot to ērtu un pieejamu ikvienam.

 

Ja atrodaties ēkā, kur mobilais signāls ir mainīgs, tālrunis tur automātiski pieslēgsies Wi-Fi tīklam un jūsu balss zvans tiks veikts datu tīklā,» stāsta «Tele2» tehniskā direktore Līga Krūmiņa.

Pateicoties VoLTE tehnoloģijai, balss zvani, kas veikti, izmantojot datu tīklu, kļūst arvien populārāki. Izmantojot VoWiFi tehnoloģiju, varat veikt balss zvanus, izmantojot jebkuru pieejamo WiFi tīklu.

 

Lasi vēl: Ļoti spēcīgs spoguļdatums gaidāms 23.03.2023; daudziem pat uz bail iziet no mājas un var saprast kāpēc

 

Tele2 ir ieguldījis vairākus miljonus eiro VoLTE un VoWiFi ieviešanā, kas šobrīd ir testa režīmā, bet šogad plānots sākt darbu komerciālā režīmā.

Leave a Comment