Tas notika vecas mirušas raganas pamestajā mājā. Tur ieejot, vēstures entuziaste zaudēja samaņu!

Māja bija ļoti veca, durvis un logi aizsisti ar dēļiem, taču tas mūsu Ļenu neapturēja, un, neskatoties uz mūsu iebildumiem, viņai tomēr izdevās izlauzt sapuvušo dēli un atvērt viena loga slēģus. Aizsargbriļļu viņai nebija, bet viņa tomēr nolēma doties iekšā šajā dīvainajā mājā.

 

Turpmāk citējam Ļenas stāstīto:

Ienākot mājā, apkārt pēkšņi kļuva gaišs, viss bija kā jauns, logi un durvis it kā pazuda. Es sajutos kā iemūrēta koka kastē bez izejas. Sākās panika, kļuva grūti elpot, it kā gaiss tiktu izsūkts, gaisma pēkšņi nodzisa un es atrados pilnīgā tumsā.

Tad sāka skanēt sirdi plosoši kliedzieni un vaidi, parādījās biedējoši silueti. Es gribēju kliegt, bet nespēju izrunāt ne vārda un ieelpot gaisa malku.

 

Un šķita, ka viss ir beidzies, bet…

Pēkšņi Ļena beidzot atjēdzās, ar šausminošu skatienu piecēlās, metās pie mums un lūdza, lai mēs pēc iespējas ātrāk dotos prom no šejienes.

Bet patiesībā Ļena pat nepaspēja iekļūt mājā. Pieķērusies pie loga un tikko sākusi kāpt iekšā, viņa kā akmens uzreiz nokrita zemē. Neskatoties uz mūsu centieniem viņai palīdzēt atgūties, mūsu draudzene vairākas minūtes nogulēja bezsamaņā.

Lasi vēl: Sensacionāla Tamāras Globas prognoze: jau drīzumā pasaulē parādīsies jauns pestītājs, kurš izglābs cilvēci no iznīcības

Vēlāk eksperti mums pastāstīja, tas esot bijis letarģisks sapnis saistībā ar raganas māju. Bet pats galvenais ir tas, ka šis incidents uz visiem laikiem atvairīja Ļenas tieksmi pēc visāda veida mistikas.

 

 

 

Leave a Comment