Tas ir pieņemts! Paziņots par jaunajiem noteikumiem autovadītājiem; Daudzi tagad zaudēs savas tiesības

Tas ir oficiāli pieņemts, ka par ātruma pārsniegšanu par vairāk nekā 30 kilometriem stundā, ceļu satiksmes vadītājam tiks atņemtas tiesības uzreiz nekavējoties! Novikova ir iekļāvusi, ka elektrisko skrejriteņu definīcija ir papildināta ar papildu jaudas komponentu. Turklāt ir iekļauta arī prasība, ka elektriskajam skrejritenim jābūt divriteņu transportlīdzeklim.

Vienlaikus viņa norādīja, ka pastāv noteikumi, kas attiecas uz ātrgaitas ceļiem, kā arī norādījumi par stāvēšanu un apstāšanās kārtību, lai atvieglotu transportlīdzekļu evakuāciju.

Novikova piebilda, ka priekšlikumi paredz sodus par atkārtotiem pārkāpumiem, kā arī sodus tiem, kuriem nav obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas (OCTA) un nav izieta tehniskā apskate. Tādēļ, ja šie priekšlikumi tiks apstiprināti, turpmākie pārkāpumi būs sodāmi tikai vienu reizi dienā.

SM pārstāve uzsvēra, ka Ceļu satiksmes likumā šobrīd ir ietverti vairāki priekšlikumi. Tie ietver obligāto elektrisko skrejriteņu reģistrāciju, kas stāsies ekspluatācijā nākamā gada aprīlī, reizi trijos gados veicamo Ceļu satiksmes drošības novērtējumu, noteiktas zonas un kritērijus koplietošanas pakalpojumiem, kā arī programmas, lai mainītu to pārkāpēju uzvedību, kuri sodīti par braukšanu laikā. al***ola, narkotisko vai psihotropo vielu reibumā.

Lasi arī: Saeima pieņēmusi jaunus grozījumus: Turpmāk ar savu skaidro naudu nevarēsi rīkoties kā gribi

Lasi vēl : Pāvels Globa nosaucis Decembra pareģojumu: “Šīm zīmēm Decembrī gaidāma īpaši liela naudas veiksme!”

Patlaban ir iestrādāti jauni noteikumi par ziemas riepām, un, lai arī ir ierosināti pēdējie grozījumi Ceļu satiksmes noteikumos, tiem vēl nepieciešams akcepts Ministru kabinetā. Šīs izmaiņas ietver ātrgaitas ceļu izmantošanas noteikumus, obligātās aizsarggalvassegas velosipēdistiem, kas jaunāki par 16 gadiem, kā arī obligātas aizsargķiveres elektrisko skrejriteņu vadītājiem vecumā no 14 līdz 17 gadiem, kā arī citas specifikācijas.

Leave a Comment