Tamāras Globas patiesākā prognoze uz septembri: šīm 6 zīmēm septembris būs pozitīvāks nekā citi mēneši

Astroloģe Tamāra Globa uzskata, ka 2022. gada septembris būs ļoti interesants un pozitīvs laiks ikvienam no mums. Eksperte ir sastādījusi savu astroloģisko prognozi šim mēnesim. Un, pēc viņas domām, 6 zodiaka zīmes šajā periodā būs patiešām laimīgas.

Auniem atvērsies jaunas karjeras perspektīvas. Jūs varēsiet nomainīt darbu. Interesants piedāvājums pie jums atnāks pilnīgi negaidīti. Jums tiks dots pietiekami daudz laika, lai visu pārdomātu un pieņemtu pareizu lēmumu. Līdz ar jaunajiem pienākumiem izaugs arī jūsu ienākumu līmenis.

Vērši darbā var rēķināties ar laimīgu apstākļu sakritību. Jūs varēsiet tikt galā ar pašiem nopietnākajiem un svarīgākajiem uzdevumiem. Arī priekšniecība novērtēs jūsu darbu. Iespējams, jūs uzsāksiet jaunu romānu, tāpēc ieskatieties tuvāk apkārt esošajos cilvēkos.

Jaunavām sāksies jauna dzīve. Šajā mēnesī jums parādīsies iespēja izmainīt kaut ko attiecībās ar radiniekiem un tuviniekiem. Iespējams, jūs pārcelsieties dzīvot uz citu pilsētu. Tāpat pastāv iespēja pāriet uz jaunu darba vietu.

Strēlniekiem būs neticami veiksmīgi braucieni. Jums tiks dota iespēja doties komandējumā, kurš sev līdzi atnesīs pozitīvas pārmaiņas. Biznesa attiecības sāks strauji nostiprināties.

Lasi vēl: Nepatīkams incidents, kurš skar visus ”Lidl” veikalus Latvijā: ”Esmu nepatīkami sašutusi”

Mežāžiem būs vērojams enerģijas pieplūdums. Jūs būsiet gatavi gāzt kalnus. Vairāk nodarbojaties ar sevis pilnveidošanu. Apgūstiet kaut ko jaunu.

Zivīm septembrī ir sagatavoti apjomīgi finanšu pieplūdumi. Vērienīga naudas summa palīdzēs jums realizēt senu ideju. Jūs iegūsiet virkni patīkamu iespaidu un atradīsiet jaunu iedvesmas avotu.

Leave a Comment