Tamāra Globa nosauca vienīgo zodiaka zīmi, kuru sagaida panākumi un slava 2023. gada otrajā pusē

Astroloģe detalizēti pastāstīja, kuriem periodiem rūpīgāk jāpievērš uzmanība, lai nepalaistu garām daudzsološas iespējas. 

Slavenā astroloģe Tamāra Globa pastāstīja, kuras zodiaka zīmes pārstāvji savāks visus 2023. gada labumus. Saticīgas un strādīgas Lauvas būs galvenie laimīgie.

Jau 2022. gadā viņi sāka aktīvi strādāt pie saviem nākotnes plāniem – šī gada pirmajā pusē tika paveikts daudz. Saskaņā ar Globas teikto, Lauvu gaida pārliecinoši panākumi ārpus mājām:

“Būs svarīgi ceļojumi, darbs ar cilvēkiem no citām valstīm un reģioniem, taču ir nepieciešami ietaupījumi. Iespējama pārcelšanās, dzīvesvietas maiņa. Veiksmīgākais periods ir februāra beigas, marts un aprīļa pirmā puse, ”iepriekš sacīja Tamāra.

Lasi vēl: Sēru vēsts: Skumjas ziņas no Jūrmalas, vēl tiks skaidroti notikušā apstākļi

Varbūt ģimenes papildinājums. No ziemas līdz vēlam rudenim ir īpaši jārūpējas par bērniem un mīļajiem. No gada vidus par svarīgu atbalstu dzīvē kļūs seni sakari, un arī tuvinieki tev palīdzēs.

No 2023. gada vasaras un nākamo divu gadu laikā Lauvas zīmes pārstāvjiem būs jānokrata putekļi no iepriekš iegūtajām zināšanām – tās noteikti noderēs.

Arī darbā kardinālas pārmaiņas gaidīs novembrī. Novembris un decembris ugunīgās zīmes horoskopā parasti iezīmējas ar intelektuāliem, radošiem, sporta un biznesa panākumiem.

 

Leave a Comment