Swedbank izplata steidzamu paziņojumu saistībā ar klientu pārskaitījumiem uz citām bankām

Sākot no 2024. gada 10. maija, Swedbank ieviesīs jaunu pieeju komisijas maksu piemērošanai attiecībā uz debetkartes izmantošanu un pārskaitījumiem uz citām bankām. Šobrīd Jums ir jāsedz debetkartes ikmēneša maksa un 0,36 EUR par katru pārskaitījumu uz citu banku. Jaunajā sistēmā tiks ieviesta vienkāršota komisijas loģika, kas nosaka vienu kopēju ikmēneša maksu par kartes izmantošanu un 10 maksājumiem uz citām bankām.

Saskaņā ar jauno pamatkomplekta pieeju, Jums tiks noteikta fiksēta ikmēneša maksa 1,70 EUR, kas ietvers gan debetkartes izmantošu, gan līdz 10 pārskaitījumu veikšanu uz citām bankām. Šī pārmaiņa atspoguļojas kā komisijas maksu samazinājums vai saglabāšana līdzšinējā apmērā atkarībā no Jūsu izmantošanas paradumiem.

Turpmāk šo maksu dēvēsim par pamatkomplektu, un sīkāka informācija par to ir pieejama Swedbank mājas lapā sadaļā “Cenrādis”. Lai nodrošinātu Jūsu ērtības, šīs izmaiņas tiks automātiski ieviestas no 2024. gada 10. maija, un tās tiek veiktas ar mērķi sniegt Jums vēl labvēlīgākas un pielāgotas komisijas maksas pakalpojumu lietotājiem.

Leave a Comment