”Swedbank” brīdina savus klientus, ka diemžēl daudzi var palikt ar tukšu kontu – kas notiek?

Latvijas banka ”Swedbank” brīdina savus klientus, ka diemžēl daudzi var palikt ar tukšu kontu. Pārstāvji skaidro arī kāds šim varētu būt iemesls. 

Mazliet par Swedbank darbību

Swedbank darbību efektīvi pārvalda centralizēta iestāde, kas pārrauga sešas atšķirīgas nodaļas – Swedbank Zviedrijā, Swedbank Baltijā, Swedbank finanšu tirgu, Vispārējos pakalpojumus, Swedbank starptautiskās darbības un Swedbank aktīvu pārvaldību un apdrošināšanu.

Zviedrijā Swedbank papildus pieder Swedbank Hipotēka (kreditēšana), Swedbank Finans (finanšu pakalpojumi), Swedbank Card Services (kredītkaršu apstrādes pakalpojumi), Swedbank Fastighetsbyrå (brokeru pakalpojumi), Swedbank Juristbyrå (juridiskie pakalpojumi) un Swedbank Företagsförmedling (mazie un vidējie).

Swedbank pieder arī daļējas īpašumtiesības uzņēmumos Ölands Bank, Eskilstuna Rekarne Sparbank, Färs och Frosta Sparbank, Swedbank Sjuhärad, Bergslagens Sparbank un Vimmerby Sparbank, kā arī kopuzņēmums ar BarclayCard, EnterCard, kas darbojas Zviedrijā, Dānijā un Norvēģijā.

Lasi arī: Nokļūstiet uz veiksmes viļņa: veiksmīgākās dienas vēlmju izteikšanai 2023. gada septembrī

Lasi arī: Vai šī ziema būs barga? Meteorologi prognozē šīs ziemas laikapstākļus

Bankas pārstāvji pirms neilga laika brīdināja visus savus klientus, ka diemžēl pavisam drīz daudzi iedzīvotāji var palikt ar tukšu kontu, ja neiepazīsies ar šo informāciju! 

 

Informāciju lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment