Svētdiena, 14. aprīlis – viena no mēneša Veiksmīgākajām dienām! Kas šajā dienā jāizdara, lai piesaistītu bagātību, veiksmi un mīlestību?

Kas šajā dienā mums kaitēs?

Foto – Pexels

Slinkums un kavēšanās;
Agresija;
Nepārdomāta un spontāna rīcība;
Nolaidība pret sevi, citiem un visu pasauli.

Mājsaimniecības darbi saskaņā ar Mēness kalendāru

Sestdiena ir lielisks laiks, lai rūpētos par savu mājokli un atrisinātu svarīgākos jautājumus. Diena ir labvēlīga plānotiem remontdarbiem, kārtošanai, tīrīšanai, arī, lai pārvāktos, kā arī – mājokļa iegādei.  Brīvo laiku eksperti iesaka pavadīt pēc saviem ieskatiem. Iecienītās aktivitātes palīdzēs atjaunot spēkus un atpūsties, izmantojot savu enerģiju. Šodien ir svarīgi arī stiprināt ģimenes saites, tas nozīmē, ka vari sarīkot vakariņas tuvāko cilvēku lokā.

Apģērbs un talismani šai sestdienai

Aktīva un dinamiska diena prasa atbilstošus tēlu, tāpēc ir svarīgi izvēlēties apģērbu atbilstoši savam noskaņojumam un aktivitātes veidam. Tie var būt gan klasiski uzvalki, gan uzmanību piesaistoši tērpi. Lai izvairītos no nepatikšanām, vajadzētu nēsāt līdzi veiksmes talismanus un rotaslietas izvēlēties tādas, kas darinātas no zelta. Šī metāla enerģija sniegs pārliecību un palīdzēs tikt galā ar nopietniem darbiem.

Finanses nākamajā dienā pēc 6. Mēness dienas

Šī diena ir piemērota informācijas apkopošanai un mācībām, plānošanai un prioritāru uzdevumu risināšanai. Neskatoties uz to, ka sestdiena tiek uzskatīta par brīvdienu, šodien ir iespēja virzīties uz priekšu uzņēmējdarbībā un uzsākt karjeras izaugsmi. Arī šodien, pareizi sadalot līdzekļus un veicot mērenus uzkrājumus, izdosies palielināt savu finanšu plūsmu. Izvairieties no konfliktiem un vilcināšanās, kas liegs jaunas iespējas.

Lasi vēl: Šīm 3 Zvaigžņu zīmēm aprīlī noteikti jānopērk loterijas biļetes: slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla paredz neticamus laimestus tieši viņiem

Mīlestība un komunikācija šajā dienā

Foto – Pexels

Šī diena ir ideāli piemērota romantiskiem randiņiem, attiecību nostiprināšanai un jaunām tikšanās reizēm. Eksperti iesaka noskaņoties uz pozitīvisma viļņa, lai izlīdzinātu nelīdzenumus saskarsmē un nekavētos pie neveiksmīgām lietām. Šodien ir lielāka iespēja nostiprināt attiecības, kā arī satikt radniecīgu dvēseli tiem, kuri joprojām ir vientuļi. Tomēr nevajadzētu aizmirst par piesardzību, lai izvairītos no tikšanās ar toksiskiem cilvēkiem un manipulatoriem.

Garastāvoklis un veselība šodien

Pavasaris ir lielisks laiks, lai rūpētos par savu garastāvokli un labsajūtu. Šī diena nebūs izņēmums. Eksperti iesaka apmeklēt SPA centrus, uzlabot savu dzīvesveidu un rūpēties par izskatu. Kļūt pozitīvākiem un pagarināt jaunību palīdzēs ne tikai fiziskās aktivitātes, bet arī dažādas skaistumkopšanas receptes.

Leave a Comment