Svariem radīsies problēmas ar finansēm, bet Vērsis spīdēs no laimes; Dienas prognoze 29. jūlijam visām zīmēm

 

Līdz augustam atlikušas tikai trīs dienas, un jūlijs negrasās atkāpties no savām pozīcijām bez cīņas – tas mums sagādās vēl daudz izaicinājumu un nepatikšanu.

Spogulis žurnālisti noskaidroja, kādi izaicinājumi sagaida dažādas zodiaka zīmes pirmdien, 2024. gada 29. jūlijā.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Tava pieredze ir plaša, taču pilnībai nav robežu. Piesakies mācībām un semināriem un turpini pilnveidot sevi. Esi uzmanīgs pie stūres un, ja iespējams, pārsēsties uz sabiedrisko transportu. Jaunus projektus labāk nesākt, bet esošos pabeigt pēc iespējas ātrāk.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas šodien pārņems rūpes un emocijas. Attiecības ar apkārtējiem nebūs vieglas gan profesionālajā jomā, gan personīgajā dzīvē. Saspīlējumam un konfliktiem nebūs redzamu iemeslu. Pabeidz iesākto, bet jaunus projektus atliksi līdz pirmdienai.

Lasi arī: Vienkārši ieberu karoti un eju uz darbu! Pods vienmēr mirdz kā svētkos; Lēts veids kā atbrīvoties no gadu ilga aplikuma

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

“Vienkārši ielejiet saulespuķu eļļu izlietnē uz nakti, un rezultāts jūs pārsteigs” – Kaimiņš šo atklāja un deva man padomu

Šodien Svariem gaidāma finansiāla neskaidrība. Šķiet, ka naudas ir, taču tās nepietiek. Neuztraucies, rīt situācija uzlabosies, un tu spēsi atļauties vairāk. Tev var tikt piedāvāts komandējums – pieņem to, tas tev būs labvēlīgs.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem labāk atlikt svarīgas tikšanās un projektus uz nākamo nedēļu. Šodien būs daudz burzmas un neskaidrību, kas apgrūtinās rezultātu sasniegšanu tavā darbā. Parūpējies par kārtējām lietām un centies tās pabeigt. Vakarā atpūties un relaksējies – tu to esi pelnījis. Lielisks risinājums ir doties pie dabas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki šodien nespēs sasniegt savus mērķus. Neuztraucieties, jums vēl būs iespēja. Galvenais ir atbrīvoties no skaudības, agresijas un ambīcijām, kā arī pārstāt vēlēt neveiksmes citiem. Nekritizē nevienu, analizē savu rīcību un kļūdas. Nemēģiniet nevienu mainīt.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Eksperti iesaka Mežāzim būt pieticīgākam – tikai tā jūs spēsiet sasniegt lieliskus rezultātus. Attiecībās ar kolēģiem nepārcenties un nekritizē savus priekšniekus. Pretējā gadījumā reakcija tev var būt nepatīkama. Ja neesat apmierināts ar savu darbu vai uzdevumiem, sāciet meklēt citu darbu vai paaugstiniet savas prasmes.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment