Stingri senču aizliegumi uz šodienu, 1.aprīli. Viņi ticēja, ka šo pārkāpjot tu piesaisti nelaimes

Tautas zīmes 1. aprīlim: ko jūs varat darīt

Senos laikos daiļā dzimuma pārstāves devās ārā, lai savāktu sniega paliekas. To vajadzēja izkausēt un iegūto ūdeni izmazgāt rītausmā. Tika uzskatīts, ka šī procedūra dāvās sievietēm jaunību, bet neprecētām meitenēm palīdzēs ātrāk apprecēties.

Lai uzzinātu, vai viņām šogad būs jāvelk kāzu kleita, jaunās skaistules zīlēja pēc putniem. Ja, izejot no mājām, pie viņu acīm pielido vientuļš putns, viņas nevar cerēt uz tikšanos ar līgavaini. Bet putnu pulks vēstīja pretējo – iepazīšanos ar daudzsološu līgavaini un laulības piedāvājumu.

Diena ir labvēlīga darbam. Visi jūsu mērķi tiks sasniegti. Jauni uzdevumi būs vieglāki nekā parasti. Ja neesi slinks, vari rēķināties ar paaugstinājumu amatā vai prēmiju. Vadība novērtēs jūsu nopelnus, un kolēģi jūs atbalstīs.

 

Ja jums nav jāiet uz darbu, pavadiet laiku, uzkopjot. Jūs varat izmest nevajadzīgās lietas, lai atbrīvotu vietu kam jaunam un labam. Mazgājiet spoguļus, mazgājiet tekstilizstrādājumus, laistiet puķes. Viss, ko 1. aprīlī uzsāksi, izdosies vēl labāk, nekā esi cerējis.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm astrologi sola ļoti veiksmīgu aprīļa sākumu. Tas ienesīs jaunas vēsmas jūsu dzīvēs!

Komunicējot ar cilvēkiem, pēc iespējas vairāk smaidiet un jokojiet. Arī nekaitīgi joki būs vietā. Un, lai piesaistītu naudu mājoklī, noteikti šajā dienā uzvelc kaut ko sarkanu.

 

Leave a Comment