Spoguļdatumā 10.10 ir uzmanība jāpievērš sapnim, kādu šonakt redzēsiet – liktenis vēlas jums ko pateikt

“Ieklausieties savā sirdī”: kas ir karmiskās attiecības un kā tās atrast.

Spoguļdatums 10/10 norāda uz unikālu brīdi, kad varat pārskatīt savas prioritātes, izkļūt no vecajiem uzvedības modeļiem un sākt kaut ko jaunu. Tas ir sava veida “sākumpunkts”, kas ļauj būt radošam un izmantot iekšējos resursus savu plānu īstenošanai.

Diena sniedz iespēju ieraudzīt sevi un savus mērķus jaunā gaismā, kas palīdz veidot plānus un piesaistīt savā dzīvē ilgi gaidītās pārmaiņas.

Kas ir noderīgi šajā dienā: ideāls laiks, lai sāktu kaut ko jaunu vai pārskatītu vecos plānus, šajā dienā ir lietderīgi veltīt laiku sevis attīstībai un meditācijai, tas ir lielisks brīdis, lai izvirzītu mērķus; ilgi atlikts uz vēlāku laiku.

Ciparu 1 un 0 enerģija veicina domu skaidrību un koncentrēšanos, tāpēc var pārdomāt tuvākās nākotnes darbības, kas saistītas ar radošumu, ir lietderīgi veikt rituālus, lai piesaistītu veiksmi vai pārpilnība, jo tieši šādās dienās Visums visvairāk atsaucas uz lūgumiem pozitīva attieksme, apliecinājumi un pateicības prakse palīdzēs nostiprināt enerģētisko saikni ar pasauli un piesaistīt to, ko vēlaties.

 

No kā šajā dienā labāk izvairīties: ir svarīgi izvairīties no konfliktiem un negatīvisma, jo spoguļenerģija var paspilgtināt jebkādas emocijas un apstākļus, šis nav īstais laiks kritikai, īpaši attiecībā uz sevi un citiem, jo ​​var būt jebkura negatīva rīcība.

Jāizvairās no pārsteidzīgiem lēmumiem un riskantiem soļiem – labāk rūpīgi apsvērt visas darbības pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas, nav ieteicams iesaistīties rutīnās un bezjēdzīgās darbībās, kas nesagādā prieku vai labumu; labāk šo dienu veltīt apzinātiem un jēgpilniem procesiem, jābūt uzmanīgiem ar to, ko saki un domā, jo šajā dienā domām un vārdiem ir īpašs izpausmes spēks.

Šajā naktī sapņi ir vērtīgi, jo tie jums pateiks priekšā savu nākotnes ceļu. Tomēr neuztraucieties ja neatceries ko redzēji, tad vienkārši tu vēl neesi tam gatavs un noteikti drīz vien visums pats tev sūtīs signālus.

 

Leave a Comment