Spēcīgais astrologs Globa, pie kura vēršas pat slavenības brīdina piecas zodiaka zīmes par iespējamu nelaimi

Aprīlī dažiem zodiaka apļa pārstāvjiem draud briesmas. Tā pastāstīja talantīgais astrologs Pāvels Globa. Pie viņa vēršas pēc padoma dažādas slavenības no visas pasaules. 

 

Pēc viņa teiktā, starp šādām zīmēm ir Vēži, Lauva, Jaunava, Strēlnieks un Ūdensvīrs. Viņiem šajā periodā ir svarīgi uzraudzīt savu veselību un nepieļaut pārsteidzīgas darbības, kā arī nav ieteicams doties lielos attālumos.

Pirms tam Globa uzskaitīja zodiaka apļa pārstāvjus, kuri 2023. gadā kļūs par īstiem veiksminiekiem un laimes favorītiem. Īpaši pavasaris viņiem atvērs daudzas durvis, kas iepriekš bija aizvērtas.

Zodiaka zīmēm finansiālā ziņā 2023. gads tiks sadalīts divās daļās: pirmajai zīmju pusei veiksies janvārī-jūnijā, otrajai – jūlijā-decembrī. Tātad Auniem gada otrajā pusē veiksies vairāk. Šai zodiaka zīmei astrologi ieteica ieklausīties kosmosā un smagi strādāt.

Lasi vēl: Mūžībā aizsaukta blogere un divu bērnu mamma: ”Visur viņa bija jāvadā”

Taroloģe un parapsiholoģe Gaļina Janko intervijā dalījās ar detalizētu Jaunavas horoskopu 2023. gadam. Viņasprāt, šis periods atgādinās šīs amerikāņu kalniņu zīmes pārstāvjiem, taču svarīgi atcerēties, ka katrai neveiksmei obligāti seko triumfs.

 

Leave a Comment