Spēcīga astroloģe nešaubās: Zodiaka zīmes, kuras būs ar tevi kopā līdz mūža galam

Ko dara patiešām uzticams cilvēks? Kā reiz sacīja Dalailama, būtība slēpjas nevis varā, mīlestībā vai draudzībā, bet gan personiskajos motīvos.

 

Tad kā noteikt, kuram var uzticēties, bet kam nē? Kurš nenodos, bet kurš ir gatavs ikvienā mirklī izmainīt kursu, ja to prasa situācija?

1. Mežāzis

Mežāži ir paši uzticamākie un principiālākie cilvēki. Ja jūs palūgsiet Mežāzim saglabāt noslēpumu, viņš noteikti klusēs. Ja jums nepieciešama viņa palīdzība, viņš jums palīdzēs.

Ja Mežāzis deva vārdu vai solījumu, tad tikai ārkārtas apstākļos viņš to neizpildīs. Mežāži mīl kārtību un disciplīnu, un viņi vienmēr rīkojas pareizi.

2. Vēzis

Vēži ir otra uzticamākā zodiaka zīme, jo viņi ir uzticīgi sev tuviem cilvēkiem un viņu dēļ ir gatavi uz visu. Vēžiem arī piemīt izteikta taisnīguma izjūta, un viņi skaidri saprot, kas ir pareizi un nepareizi.

Vēži mēģina dzīvot, vadoties pēc sirdsapziņas, cik vien tas ir iespējas. Viņi nemīl apmānīt un tad izlikties, ka nekas nav bijis.

3. Svari

Svari var šķist pārāk runīgi cilvēki, kuri cenšas izpatikt visiem, bet tā tas ir tikai tajos gadījumos, ja jūs viņus pārāk labi nepazīstat. Ja Svari kaut kam tic, viņi kļūst izlēmīgi un mērķtiecīgi, un viņi prot patiesi mīlēt.

Svari ir droši un uzticami draugi un partneri, un, ja viņi ir ar jums, tad būs ar jums kopā vienmēr.

Lasi vēl: Latvijas iedzīvotājiem nākamnedēļ izsūtīs SMS no Aizsardzības ministrijas; lūk, ko tur rakstīs!

4. Skorpioni

Skorpioni reizēm var šķist dusmīgi un nedraudzīgi, bet viņi noteikti nav neuzticami. Viņi pārāk pieķeras tiem, kurus mīl, un rezultātā cieš. Skorpioni ir viena no pašām uzticīgākajām zodiaka zīmē, un tieši šie cilvēki sev novilks pēdējo kreklu un atdos to citiem.

Leave a Comment