Speciālisti brīdina, ka tuvākajās dienās jūtīgiem cilvēkiem jābūt uzmanīgiem – lūk kāpēc

Spēcīga magnētiskā vētra gaidāma 2022. gada 17. augustā. Vakarā jūtīgiem cilvēkiem būs slikta veselība. Turklāt pat tie cilvēki, kuri nav jutīgi pret laikapstākļiem, jutīsies slikti.

Speciālisti iesaka meteorologiem nepārpūlēties spēcīgu magnētisko vētru laikā. Ja iespējams, pārceliet visas svarīgās un nopietnās lietas uz labvēlīgāku periodu. Vēlams pēc iespējas vairāk laika pavadīt ārā.

Īpaša uzmanība jāpievērš pārtikai. Tam jābūt vieglam, nevis taukainam. Pievienojiet savai diētai pēc iespējas vairāk dārzeņu un augļu. Nomainiet kafiju ar ūdeni vai nomierinošu zaļo tēju. Labāk ir atteikties no alkoholisko dzērienu lietošanas.

Lasi arī: Samaksa par tēvu grēkiem: nosauktas zodiaka zīmes, kuras “atstrādā” senču karmu

No laikapstākļiem atkarīgiem cilvēkiem speciālisti iesaka pēc iespējas neiziet no mājām. Ieskauj sevi ar klusu un mierīgu mājas vidi. Atpūtieties, lasiet vairāk. Tas palīdzēs jums atpūsties un nomierināties.

No rīta veiciet vingrinājumus, mēģiniet pietiekami gulēt, tas dos spēku un sparu visai dienai. Nu, protams, neaizmirstiet par īpašiem preparātiem, īpaši tiem, kam ir hroniskas slimības.

Leave a Comment