Šodien ir spoguļdatums 11.11 un tā spēks palīdzēs tev kļūt bagātam, atliek vien aizdegt sveci un pateikt šo

11.11.2022 ir kārtējais spoguļdatums kalendārā. Katram no tiem ir sava sakrālā nozīme, slēpts zemteksts. Lai to pamanītu, šajā dienā ir svarīgi vispirms atvērties sev. Mēs pastāstīsim, kā pavadīt 2022. gada 11. novembri, lai gūtu maksimālu labumu sev.

Austrumu kultūru pārstāvji spoguļdatumiem piešķir sakrālu nozīmi. Mēs rietumos esam paņēmuši šo tendenci, jo šādās dienās patiešām ir kaut kas maģisks. Pirmkārt, tas ir saistīts ar numeroloģiju.

Skaitlim 1 numeroloģijā ir īpaša enerģija. Tātad 11. novembrī (11.11.), šis skaitlis ir atrodams 4 vienībās, un ir ļoti svarīgi šo dienu pavadīt īpaši. Šīs vienības saskaitot, tās pārtop 2 divniekos.

Un cipars 2, savukārt, simbolizē neatlaidību un ambīcijas. Tiek uzskatīts, ka šajā dienā jūsu vēlmes var kļūt par realitāti. Tomēr nepaļaujieties uz veiksmi. Ir svarīgi pielikt visas pūles, lai to paveiktu.

Lasi vēl: Ārstiem neizdevās reanimēt: Mūžībā aizgājis 48 gadus vecais aktieris

Spoguļdatumā speciālisti iesaka darīt ko jaunu. Tas varētu būt projekts darbā vai neparasts hobijs dvēselei. Galvenais, lai process sagādā patiesu prieku. 11. novembris ir ideāla diena radošam, fiziskam un intelektuālam darbam. Šajā dienā jūs varat droši iegūt jaunas paziņas. Tie var būt liktenīgi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Leave a Comment