Šodien, 28.10 ir ļoti īpaša diena. Mēness aptumsums. Ko ir svarīgi zināt par šo dienu, lai mēness neatņemtu jums laimi

28. oktobrī mūs gaida enerģētiski ļoti spēcīga diena. 28.10.2023. mūs gaida nākamais Pilnmēness (tas, starp citu, ir ieguvis nosaukumu – asiņainais mednieka Pilnmēness), un tajā pašā laikā arī Mēness aptumsums.

Mēness iegrims Zemes ēnā no plkst. 22:35 līdz 23:53 pēc Latvijas laika. Pilnmēnesim un jaunam Mēnesim parasti ir zināma ietekme uz cilvēkiem. Visbiežāk tā izpaužas kā labsajūtas un emocionālā fona maiņa.

Cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret “smalkajām lietām”, šis laiks ir arī noteiktu iespēju laiks. Savukārt Saules un Mēness aptumsumi ir spēcīgas restartēšanas periodi, kad kādā jomā mainās attīstības vektors.

Gan Pilnmēness, gan aptumsums būs Vēža zodiaka zīmē. Šī zīme ir vērsta uz mājīgumu, stabilitāti, pastāvību, pacietību un izturību.

Pilnmēness un aptumsuma ietekmē Vēža zīmē aktuāli kļūs jautājumi, kas saistīti ar personisko drošību un fiziskajām un materiālajām vērtībām.

Šis ir vislabvēlīgākais laiks, lai analizētu savas attiecības ar materiālajām precēm un meklētu jaunus ienākumu avotus. Iespējams, pat jaunu darbības jomu.

Lasi vēl: Šajā laikā nekādā gadījumā nedrīkst doties uz kapsētu apmeklēt savus aizsaulē devušos radiniekus

Astrologi šajā laikā lūdz būt īpaši piesardzīgiem, jo šis aptumsums būtiski ietekmēs visus cilvēkus, gan emocionāli, gan fiziski. Esi vērīgs.

Lūk, kas jādara, lai mēness neatņemtu jums savu un ģimenes laimi! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment