Socīklos sieviete pamatīgi sacepas par to, ko ieraudzījusi veikala plauktos; Cilvēki dusmīgi par redzēto

 

Ieraksts par ko visi sacepās:

Par ko tad sabiedrība diskutēja?

Sintija izvirzīja nelielu, bet intriģējošu jautājumu: “Kur sirsniņas un viss sarkans?” Lietotājs, ar vārdu Bra, izrādot zinātkārību, atbildēja, norādot, ka viņš redz apenes, bet piebilda, ka varbūt truši ir saistīti ar seno indoeiropiešu dievieti Ištar, kas angļu valodā saistīta ar Easter un latviešu valodā ar Austru. Viņš pat piebilda, ka varētu būt saistība ar pavasara saulgriežiem.

Lolita ieguldīja savu domu un teica, ka iespējams kāds cilvēks varētu ilgojies pēc zaķiem un olām visu gadu, īpaši minot Ķekavu kā piemēru. Tā šis neformālais sarunu pavediens sāka attīstīties, atverot durvis plašākām sarunām par kultūras un reliģiskajiem simboliem, kā arī par cilvēku personīgajām tradīcijām un iecienītajiem notikumiem visapkārt pasaulei. Pavisam nenozīmīgs jautājums pāraug par iedvesmojošu diskusiju, atklājot ikdienišķās sarunas bagātību un cilvēku dažādo skatījumu uz pasauli.

Krista izteica domu, ka, ja ir nepieciešams kaut kas sagādājams dienu pirms svētkiem, veikalos vairs nav pārāk daudz izvēles. Dace piebilda, ka viņa ievērojusi, ka veikalos tiek izvietoti gan zaķi, gan uzreiz pēc tam apakšveļa. Ar smaidu viņa minēja, ka, iespējams, augšējā daļa ir paredzēta Valentīndienai.

Lasi vēl: Kādas lietas nedrīkst novietot blakus viedtālrunim. Liec aiz auss, citādi var notikt šis…

Lasi vēl: Izskan pirmās reakcijas no ārzemēm par Donu un viņa Eirovīzijas dziesmu – lūk ko par viņu saka

Jānis iejaucās sarunā, jautājot, vai jau skan Līgo dziesmas, liekot lietotājiem padomāt par kādu citu svētku tuvošanos. Anna uz to atbildēja, aizstāvoties, ka vēl ir par agru dzirdēt Līgo dziesmas, jo Valentīndienas noformējums tikai nesen tika izlaists. Šis sarunu gabals, kas iesākās ar vienkāršu novērojumu par veikalu piedāvājumu dienu pirms svētkiem, attīstījies par sarunu par dažādām svētku tradīcijām un to gaidīšanu.

Arī interesanti: Kā uzzināt, vai tavā dzīvesvietā ir apmeties mājas gariņš: 5 pazīmes, kas viņu nodod

Leave a Comment