Šo triju vārdu nēsātājas ir pašas nešpetnākās sievietes – indīgums viņām ir asinīs!

Astrologi nosaukuši trīs sieviešu vārdus, kuru īpašnieces ir apveltītas ar negantāko dabu. Turklāt šīs dāmas ir izslavētas intrigantes, kašķīgas un bezprincipiālas.

 

Laila

Laila izceļas ar savu skopumu. No šīs būtnes nevar izspiest pat centu. Ar vecumu sievietes ar šādu vārdu kļūst vēl skopākas un negantākas. Vīram ir grūti saprasties ar Lailu. Bieži vien vecumdienās viņa patiek viena, jo cenšas pakļaut un pārtaisīt pēc sava prāta radiniekus, tostarp bērnus un mazbērnus.

 

Karīna

Pļāpīgā Karīna mūžīgi izplata nejaukas tenkas. Viņa ir impulsīva un histēriska persona. Savus mājiniekus viņa parasti regulē pēc sava prāta, apspiežot jebkādu sacelšanos uz “kuģa”. Karīna uzskata, ka viņai ir taisnība it visā, viņa nepieņem citu cilvēku viedokli.

 

Terēze

Terēzei ir nosliece uz krasām garastāvokļa svārstībām. Viņai ir grūti kontrolēt savas emocijas, īpaši skaudību. Šī būtne nereti sarunā rupjas lietas un mīl tenkot.

Lasi vēl: 79 gadu vecumā mūžībā devies spožs aktieris; pēdējās dienas viņam bija īpaši smagas

Terēzei nav tuvu draugu, jo viņa viņus visus atbaida ar savu kareivīgo raksturu. Šādas sievietes vecumdienās pārvēršas par vecenēm, kuras sēž un tenko uz piemājas soliņa, bet kaimiņus ieraugot izsaka nepiedienīgas piezīmes.

 

Leave a Comment