Šo meiteni 13 gados izvaroja vīriešu grupa. Tas kas notika pēc 2 gadiem rauj pušu sirdi!

”Jaunie draugi” aizveda Kesidiju uz māju, kur bija jānotiek ballītei. Izrādās tur bija viss sagatavots meitenes izvarošanai.

Vēlāk meitenes mamma teica: ”Tur bija vecāki vīrieši, par kuriem meita nekā nav zinājusi. Divas meitenes sēdēja lejā un gaidīja kamēr 15 gadus jaunie puiši viņu uzvaro, bet viens puisis stāvēja pie ārdurvīm kā sargs”.

Pat notikumu tika paziņots policijai, bet Kesidija tā arī nespēja rast sevī mieru un izdarīja oficiālu paziņojumu. Apsmiešana sociālajos tīklos turpinājās un viņa baidījās, ka šāds notikums var atkārtoties. Detektīvi vairākas reizes meitenei piedāvāja palīdzību, bet viņa vienmēr no palīdzības atteicās.

Lasi vēl: Sieviete nodzīvoja 12 gadus klosterī un nolēma atklāt kādas netiklības tur notiek aiz aizslēgtām durvīm

Tālāk darbu turpināja policija. Tomēr meitene baidījās oficiāli paziņot visiem par notikumu. Pēc neilga laika meitene izdarīja pašnāvību. Pēc meitas nāves māte ilgi nevarēja atkopties, bet vēlāk savā sociālajā kontā ierakstīja vēstījumu visiem meitenes pāri darītājiem.

Linda teica to, ka visiem ir zināmi pāri darītāji. Māte cer, ka viņi vienmēr atcerēsies Kesidijas vārdu, jo uz viņu rokām ir viņu asinis. Ir grūti iedomāties sajūtas, ko piedzīvoja šī sieviete. Vecāki nedrīkst apglabāt savus bērnus. Tā tas nav iekārtots un tā nav jābūt!

Avots: infboom

Leave a Comment