Šo 3 zodiaka zīmju pārstāvji 31. augustā iemantos neticamu laimi, jo beidzot izdosies uzveikt dzīves grūtības

Jaunava

Šo dienu tev, Jaunava, padara grūtu tas, ka tieši 31.augustā tu sapratīsi, ka dzīvē ar kaut ko ir jāsamierinās. Varbūt ar nespēju samierināties un pieņemt lietas, kādas tās ir, tu esi cīnījies ilgstoši, iespējams, pat visu dzīvi. Taču laikā, kad Mēness kvadrāts ir tranzītā ar Merkuru, tevi piemeklēs smaga pamošanās: situācija nemainīsies, tāpēc vai nu pieņem un samierinies ar to, vai sūdzies līdz mūža galam.

Bet tu negribi sūdzēties, jo esi noguris no šā cikla un vienkārši gatavojies doties tālāk. Lai virzītos uz priekšu, tu atklāsi, ka ir jāpieņem savs esošais stāvoklis, un, kad to izdarīsi, sapratīsi, ka patiesību ir daudz vieglāk sasniegt, nekā tu domā. Tu pārdzīvosi šo grūto dienu un gūsi no tās maksimālu labumu, jo tieši tas ir tas, ko tu dari.

 

Ūdensvīrs

Saskarsme ar patiesību, iespējams, ir pēdējā lieta, ko tu jebkad esi gribējis darīt. Tu esi pavadījis lielāko daļu dzīves, noliedzot faktu, ka šī “patiesība” pastāv. Tas vienkārši ir kas tāds, uz ko tu nevēlies skatīties, jo raugoties uz to, saproti, ka kaut kas jādara, lai atbrīvotos no slinkuma un sakopotu iekšējos spēkus. Laikā, kad Mēness kvadrāts ir tranzītā ar Merkuru, viss notiekošais būtībā ir darbība, un tu būsi priekšējās līnijās.

Šodien ir 2023. gada 31.augusts, un šī diena prasa, lai tu saprastu, ka vairs nevēlies samierināties ar esošo situāciju. Ūdensvīr, tu nevari mūžīgi bēgt no patiesības, un pēdējais, ko vēlies atklāt, ir tas, ka kļūsti par nevarīgu, nožēlas pilnu cilvēku.

Lasi vēl: ”Whatsapp” nāk klajā ar ļoti priecīgu ziņu saviem lietotājiem! Šo visi jau gaidīja kādu laiku

Atmet vecās patiesības, lai iegūtu jaunas. Atgūsti pašpārliecinātību un izmanto spēku, ko sniedz Mēness un Merkura kombinācija, lai atbrīvotos no nastas, ko stiep sev uz muguras visu dzīvi.

 

 

Leave a Comment