Aizsaulē aizsaukta neticami talantīga persona: ”Viņa rakstītās nostalģiskās balādes un lipīgās popmūzikas dziesmas dzīvos mūžīgi”

Cienījamā vecumā aizsaulē aizsaukta neticami talantīga persona. Viņa rakstītās nostalģiskās balādes un lipīgās popmūzikas dziesmas dzīvos mūžīgi, ir pārliecināta ģimene. 

Kristietībai ir dažādi virzieni un tikpat daudz variāciju par tēmu, kas notiek ar dvēseli pēc cilvēka nāves. Ir daudz populāru māņticību un spekulāciju, kurām nav ticama apstiprinājuma.

Daži no tiem ir diezgan racionāli, un daži ir tikai minējumi. Pēc pareizticīgās baznīcas domām, dvēsele pēc n.ā.v..es iziet vairākus posmus:

Atvadas no fiziskā apvalka;

Paliekot kādu laiku uz zemes un apmeklējot dzimtās vietas;

Pārbaudījumi;

Pacelšanās debesīs;

Dieva spriedums;

Pārcelšanās uz elli vai debesīm.

 

80 gadu vecumā nomiris superhita “L`Italiano” izpildītājs Toto Kutunjo

Viņa rakstītās nostalģiskās balādes un lipīgās popmūzikas dziesmas bruģēja ceļu starptautiskai karjerai. Viscaur pasaulē viņš pārdeva vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju.

Otrdien Milānā nomira Toto Kutunjo, itāļu dziedātājs un dziesmu autors, kura 1983. gada hits “L’Italiano” kļuva par pasaules mēroga sensāciju un bija ļoti populārs arī pēc vairākiem gadu desmitiem. Viņam bija 80 gadi.

Viņa ilggadējais menedžeris Danilo Mankūzo paziņoja, ka Kutunjo nāves iemesls San Rafaēles slimnīcā bija vēzis.

Savas karjeras laikā, kas sākās pusaudža gados, Kutunjo pārdeva vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju visā pasaulē.

“Viņš spēja radīt melodijas, kas iespiedās klausītāju prātā un sirdī,” telefoniskā intervijā sacīja Mankūzo, kurš ar Kutunjo bija strādājis 20 gadus. “Viņa populārāko dziesmu refrēni ir tik melodiski.”

 

Toto Kutunjo dzimis 1943. gada 7. jūlijā kā Salvatore Kutunjo nelielā Tendolas pilsētiņā netālu no Fosdinovo, Itālijas ziemeļrietumu kalnos starp Toskānas un Ligūrijas reģioniem. Viņa tēvs Domeniko Kutunjo bija Sicīlijas flotes maršals, bet māte Olga Mariani bija mājsaimniece.

Viņš mācījās vidusskolā Spēcijas pilsētā, kur arī uzauga, un apmeklēja privātstundas mūzikā, tostarp apgūstot klavierspēli un akordeona spēli.

Lasi vēl: Šo 3 zodiaka zīmju pārstāvji 31. augustā iemantos neticamu laimi, jo beidzot izdosies uzveikt dzīves grūtības

Viņam palika sieva Karla Kutunjo, dēls Niko un jaunākais brālis un māsa – Roberto un Rosanna Kutunjo.

 

Leave a Comment