Smagai slimībai padevies 43 gadus vecs talantīgs mākslinieks: ”Plkst. 5.40 viņš mūs pameta no šīs pasaules”

Smagai slimībai padevies 43 gadus vecs talantīgs mākslinieks. 10.septembrī plkst. 5.40 viņš mūs pameta no šīs pasaules. Ģimene ir satriekta. 

 

Neviens, protams, nezina, “kur cilvēka dvēsele dodas pēc nāves” un vai vispār pastāv tāds jēdziens kā “dvēsele”. Cilvēkam ir raksturīgi baidīties no savas nāves, jo neviens nezina, kas notiks tālāk?

Vai viss tiks nogriezts un iestāsies tumsa, vai arī mūs gaida kāds jauns “dzīves stāvs” citā pasaulē vai parādībā. Diemžēl neviens to nezina. Taču mēs gribētu ticēt, ka aiziešana nav beigas, bet gan kaut kā jauna sākums. Neviens dzīvs cilvēks nevar atbildēt uz jautājumu “kur dvēsele dodas pēc aiziešanas?”, jo mēs neesam “tur” bijuši.

 

43 gadu vecumā no insulta miris reperis Eisiks

Slavenais mūziķis aizgājis mūžībā. Eisiks (īstajā vārdā Igors Voinovs) nomira nopietnu veselības problēmu dēļ.

Izpildītājs nomira Maskavas klīnikā. Igors nokļuva medicīnas iestādē pēc tam, kad jutās slikti. Mediķi pieņēma lēmumu par steidzamu ķirurģisku iejaukšanos. Tomēr dziedātājs neizturēja operāciju un iekrita komā. Trīs mokošas dienas ārsti cīnījās par Eisika dzīvību, bet no rīta viņa sirds apstājās uz visiem laikiem.

 

Traģisko ziņu apstiprināja repera pārstāvji. Vienlaikus viņi paskaidroja, ka māksliniekam nebija sliktu ieradumu, viņš nomira ilgstošu veselības problēmu dēļ. «Eisiks piekopa veselīgu dzīvesveidu, bet daudzus gadus dzīvoja ar augstu asinsspiedienu, 6. septembrī slimība sasniedza savu kulmināciju, un hipertensijas dēļ viņam bija hemorāģisks insults,» teikts paziņojumā repera oficiālajā lapā sociālajos tīklos.

Pēc tuvinieku teiktā, mediķi darīja visu iespējamo, tomēr izglābt Eisiku neizdevās. «Viņam tika veikta operācija. Trīs dienas viņš pavadīja komā, un šodien, 10. septembrī plkst. 5.40 viņš mūs pameta,» piebilda dziedātāja pārstāvji.

Atvadas no Voinova notiks privāti, viņš tiks apglabāts savā dzimtajā pilsētā – Krasnodarā. Mūziķa draugi organizēja līdzekļu vākšanu, kas nepieciešami, lai pārvestu viņa ķermeni uz viņa dzimto vietu.

Lasi vēl: Zaļā pūķa 2024. gada favorīti: zodiaka zīmju reitings, kas jaunajā gadā būs visveiksmīgākie un kas ilgi cietīs

Pagājušajā gadā repa dziedātājs prezentēja videoklipu dziesmai «Tavā vārdā», kas kļuva par tituldziesmu viņa jaunajā albumā «Garīgais ēdiens». «Mans jaunais videoklips albuma tituldziesmai ir īsfilma pēc sižeta. Ceļā katrs klusē par savu…” – rakstīja Eisiks.

Leave a Comment