Skorpionus gaida romantika, bet Strēlniekus – restartēšana: dienas horoskops 2023. gada 17. decembrim

Svētdien, 2023. gada 17. decembrī, visas zodiaka zīmes piedzīvos emocionālas svārstības. Enerģija būs neprognozējami svārstīga, no pārpalikuma līdz trūkumam pat visvienkāršākajiem uzdevumiem.

Tomēr pareiza dienas plānošana un atteikšanās no centieniem izdarīt visu uzreiz nodrošinās panākumus.

Šajā dienā ir svarīgi būt uzmanīgam un neļaut citiem iejaukties tavā komforta zonā. Ieteicams arī nepievērst lieku uzmanību citu aizvainojošiem vārdiem vai rīcībai – tie var būt pateiktie bez ļaunu nolūku un nav tā vērti, lai zaudētu tavus nervus un izjustu sekojošu stresu. Tā vietā koncentrējieties uz saviem plāniem un uzdevumiem, rīkojoties mierīgi un apdomīgi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem nākamā diena solās būt mierīga un bez pārsteigumiem. Dažkārt notikumu trūkums ir ļoti apsveicama ziņa, un šodiena ir tieši tāds gadījums. Tev tiks piedāvāta palīdzīga roka, un ir svarīgi to neatteikt. Turklāt tu vari paplašināt savu draugu loku. Atrodi laiku, lai ar viņiem tiktos, atliekot mazāk steidzamas un nenozīmīgas lietas uz rītdienu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šodien nāksies pārvarēt aizkaitinājumu par noteikumiem un ierobežojumiem, kas traucēs viņu mieru. Tev jābūt pacietīgam un jāparāda apkārtējiem, ka tev ir personīgās robežas, kuras nedrīkst pārkāpt.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šodien var rasties vēlme noslēgties abstrakcijās no visiem apkārtējiem. Viņus īpaši nevilinās socializēšanās, bet drīzāk viņi jutīsies tās apgrūtināti. Tas ir saistīts ar viņu enerģijas zudumu, tāpēc viņiem būtu jāpavada diena vienatnē, lai atgūtu spēkus.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)
Vērši šajā dienā patiešām labprāt nodarbosies ar savām iecienītākajām aktivitātēm un radošiem centieniem. Šis ir arī lielisks laiks, lai uzsāktu jaunas attiecības, ja viņi ir neprecēti. Ģimenes attiecībās šī diena var būt pagrieziena punkts to attīstībā.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šodien Jaunavas var baudīt labvēlīgu veiksmes ietekmi, visas dienas garumā izjūtot spēka un enerģijas pieplūdumu. Tas rada lieliskus apstākļus, lai veiksmīgi pabeigtu uzdevumus, kas ieplānoti vairākām dienām uz priekšu. Šāda produktivitāte kļūst par lielisku iemeslu, lai rīt dotu sev pelnītu atpūtu.

Mežāzis  (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāži šodien izrāda naivumu, kas var padarīt viņus neaizsargātus pret nedraudzīgiem elementiem vai krāpniekiem. Sargies no iespējamiem krāpšanas gadījumiem un uzmanies no apkārtējiem.

 

Šķir otru lapu, lai  lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment