“Skaudība un neveiksme”: Slavenais astrologs Pāvels Globa brīdinājis par bīstamo spoguļa datumu 23.februārī

Šī diena būs kā “brūce” cilvēku dvēselēs, brīdina astrologs, runājot par spēcīgo šāgada spoguļdatumu.

Ciparu atkārtošanos konkrētos mēneša datumos numerologi sauc par spoguļdatumiem. Piemēram, 01.01., 02.02. vai 30.03. Ja neņem vērā gadu, tad šādi datumi ir burtiski katrā mēnesī. Tie tiek uzskatīti par pasīviem (vislabāk tos pārdzīvot esot vienatnē, izvairoties no lielas kompānijas).

Eksperti uzskata, ka astoņu atkārtotu skaitļu sērija ir maksimālais vai absolūts spoguļdatums. Gadā šādu datumu ir ļoti maz. Šogad tikai viens – tas ir 23.02.2023.

Ja atnesīsi pie spoguļa papīra lapu ar uzrakstītu datumu, tad atspulgā redzēsi to pašu ciparu kombināciju, skaidroja Pāvels Globa.

Bet ko šajā dienā var un vajag darīt.

Ideālā gadījumā tik enerģētiski jaudīgu dienu vajadzētu nodzīvot tā, kā tu pats vēlies. Ja tev blakus ir tuvi cilvēki, šajā neparastajā dienā jūs kopā tiksiet galā ar grūtībām. Velti laiku savam galvenajam lielajam sapnim: formulē to skaidri, iztēlojieties līdz mazākajai detaļai, – šajā dienā augstākie spēki tevi uzklausīs.

Visums šajā dienā būs apveltīts ar īpašu spēku. 23.februārī vari arī parūpēties par sevi; apmeklējot ārstus vai veicot procedūras, kuru mērķis ir uzlabot veselību, samierināties ar tiem, ar kuriem esi sastrīdējies; lūgt Visumu piepildīt kādu lolotu vēlmi, nodarboties ar meditāciju un garīgo praksi; sapņot par mērķu piepildīšanos un plānu īstenošanos.

23.februārī iestājas bumeranga efekts – visas tavas domas, centieni, vārdi un darbi šajā dienā ir sapīti enerģijas lodītē un palaisti smalkajā Visuma telpā. Viss būs kārtībā, bet šāda palaišana darbojas pēc bumeranga principa.

Lasi vēl: Beidzot tas notiks: Ar pavasara sākšanos trīs zodiaka zīmēm beigsies melnā svītra dzīvē

Tā ir galvenā bīstamība šajā spoguļdatumā. Ja tu šajā dienā nekontrolēsi savas emocijas, strīdēsies, lamāsies (lamāties ir īpaši bīstami, jo rupji vārdi darbojas kā negatīva burvestība) vai novēlēsi citiem ļaunu, tad viss negatīvais vērsīsies pret tevi un padarīs tevi nelaimīgu.

 

 

 

Leave a Comment