Skandāls Bekhemu ģimenē – Deividam beidzot apnikušas dēla sievas izdarības

Kā ziņots, bijušais futbolists Deivids Bekhems ir apvainojis dēlu Bruklinu pēc tam, kad viņš un viņa sieva Nikola Pelca sāka publiski apspriest ģimenes lietas.

Bekhems esot sarūgtināts, ka viņa dēls un vedekla publiski vēdina savas ģimenes netīro veļu. Deivids salīdzināja savu vedeklu ar Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekli Meganu Mārklu. Nesenā intervijā Pelca atklāja nesaprašanos ar vīramāti Viktoriju Bekhemu un atzina, ka slavenā  modes dizaineres aizēnojusi viņu kāzu kleitas darināšanas laikā.

Kāds avots izdevumam “The Blast” pastāstīja, ka Pelcas intervija sarūgtinājusi Deividu, kurš uzskatījis, ka pāris publiski vēdina ģimenes netīro veļu. Ģimenes draugi ir arī ļāvuši  iedziļināties Bekhemu privātajās domās: viņi uzskata, ka viņu ģimenes drāma ir līdzīga Lielbritānijas karaliskās ģimenes drāmai.

Lasi arī: Tas nebija insults: noskaidrots īstais Borisa Moisejeva Nā*es iemesls

Viņi domā, ka Pelca ir problemātiska, un salīdzina viņu ar hercogieni Meganu Mārklu. Tiek ziņots, ka Deivids ir aizrautīgi diskutējis ar savu dēlu, cenšoties aizstāvēt Viktoriju, kuru ļoti sāpina Bruklinas pieaugošais komunikācijas trūkums ar ģimeni kopš viņa laulībām ar Nikolu Pelcu.

Pirmās spriedzes pazīmes ģimenē kļuva acīmredzamas Nikolas un Bruklinas kāzās aprīlī. Pāris visu svinību laikā lielā mērā ignorēja līgavaiņa ģimeni. Saskaņā ar “Daily Mail” ziņojumu Deivids bija ļoti dusmīgs, un viņš pastāstīja dēlam visu, ko domāja par šo situāciju. Nesenais skandāls parādīja, ka tēvs un dēls parasti ir ļoti tuvi un ka ģimenes drāma patiešām ir saasinājusies.

Deividam un Bruklinam tuvs avots atklāja, ka pāris ir runājuši par Pelcas neseno interviju žurnālam Grazia. Vārdā nenosaukts iekšējās informācijas lietotājs sacīja:

“Pagājušajā nedēļā Deividss Bruklinam lasījis morāli. Es nedomāju, ka Deividam bija iemesla dusmoties uz Bruklinu vai runāt ar viņu skarbi, taču tas beidzot notika.

Leģendārais futbolists arī savam vecākajam dēlam teica: “Tas, kas notiks tālāk, ir atkarīgs no jums”, taču ģimenei ir gana – “šai drāmai ir jābeidzas”. Šis retais tēva un dēla konflikts ir radies Bruklinas sievas Nikolas sniegtās intervijas rezultātā, kuras laikā viņa komentēja baumas par savām nesaskaņām ar Viktoriju.  Jaunā aktrise stāstīja, ka saspīlējums starp viņu un vīramāti radās no tā, ka Viktorija viņu it kā pārspēja, kamēr viņi darināja kāzu kleitu. Kāda paziņa stāstīja, ka šī intervija Deividu saniknojusi.

Leave a Comment