Šīs zodiaka zīmes novembrī sagaida naudas pārpilnība; Naudas čakra ir jums atvērta!

Astrologi ir sastādījuši sarakstu ar zodiaka zīmēm, kuras gaida naudas labklājību 2021. gada novembrī. Šiem zodiaka apļa pārstāvjiem nauda šķiet magnetizēta – tik spēcīga finanšu enerģija šādiem cilvēkiem nav vēl redzēta.

Vērsis

Lasi vēl: Astrologs šīm zodiaka zīmēm sola tumšu un grūtu 2022.gadu

Vērsis novembrī precīzi zinās, kur ir vērts “rakt dārgumus”. Pateicoties viņu intuīcijai un izdomai, naudas atrašana bez grūtībām patiesi kļūs par viņu stiprāko pusi. Viņi noteikti nepalaidīs garām priekšrocības un nepalaidīs garām daudzsološas iespējas. Un vēl viena pozitīva Vērša īpašība ir spēja prasīt par darbu pienācīgu algu.

Dvīņi

Dvīņiem arī šajā rudenī veicas finanšu jomā. Viņiem būs iespēja iegūt darbu, par ko viņiem maksās “kārtīgu summu”. Pateicoties Dvīņu izturībai pret stresu, viņi spēs noturēties virs ūdens un neko sev neliegt. Tāpat viņiem nevajadzētu atteikties no piedāvātās “haltūras”, jo tas var dot labu peļņu.

Lauva

Lauvām vajadzētu padomāt par to, ka viņi spēj nopelnīt vairāk. Viņi ir uzticami un atbildīgi cilvēki, kuri spēj pārliecināt un pārdot par augstāku cenu jebkuru lietu, nekā viņu kolēģi. Novembrī viņiem būs arī vilinoša iespēja paaugstināt ne tikai algas, bet arī dzīves līmeni kopumā.

Bet vislabāk veiksies pēdējai zodiaka zīmei – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment