Šīs trīs zodiaka zīmes aizvērs durvis uz savu sirdi pilnmēnesī, 8. decembrī- mīlestības sāpes būs zudušas uz visiem laikiem

Pilnmēness ir brīdis, kad ir viegli pāriet uz citu dzīves posmu. Ir pienācis laiks atstāt pagātni un aizvērt durvis uz to.

To ir grūti izdarīt, kad dzīvojam šajā pagātnē. Bet mums tas ir vajadzīgs, pretējā gadījumā mēs nevarēsim pareizi darboties, it kā mums vajadzētu aizvērt pagātnes durvis, lai atvērtu nākotnes durvis.

To neizdarot, mēs paliksim iestrēguši, un, lai gan tas nenozīmē mūža ieslodzījumu, ir ļoti grūti virzīties uz priekšu, īpaši mīlestībā. Šeit mūs glābj Pilnmēness Dvīņu zīmē. Pilnmēness simbolizē mūsu dzīvi.

Lai gan mēdz Pilnmēnesi saistīt ar cilvēku neprātu un kaprīzēm, ir vēl viena patiesība par Pilnmēness tranzītu: tas rada pabeigtības sajūtu. Aplis noslēdzas.

3 zodiaka zīmes, kuras beidzot atbrīvosies no sirds sāpēm Pilnmēness laikā 8. decembrī.

1. Dvīņi

Durvju aizvēršana jums nenākas viegli. Lai arī jums nepatīk izjust sirdssāpes, jūs pie tām stingri turaties, jo baidāties no tā, kas var notikt, ja palaidīsiet situāciju vaļā.

Lasi vēl: Mūžībā devies izcils Latvijas bērnu ārsts: ”Ar viņu strādāt kopā bija fantastiski, dusi mierā!”

Jūs izjūtat milzīgu mierinājumu pazaudēto attiecību sāpēs, it kā tas jums dotu iemeslu sūdzēties. Nav tā, ka jums patīk sūdzēties, bet bez tā jums nav uz ko koncentrēties. Un tā, kad Pilnmēness būs Dvīņu zīmē, jūs uzzināsiet, ka jums piemīt bailes no nezināmā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment