Šis stārķis maijā dosies taisnā ceļā pie kādas no šo zodiaka zīmju sievietēm

Maijs ir īpašs laiks, kad sievietēm, kuras no sirds vēlas bērniņu, tas tiešām var piepildīties, jo īpaši ja esi kāda no šīm zodiaka zīmēm. 

Liktenis nav mazais bērns, viņš dos visu, bet tikai tad, kad būsi tam pilnībā gatava. Apsveicam, mīļās! Mazulis jau ir ceļā.

Vērsis

Šīm sievietēm maijs būs ļoti aizņemts laiks, tādēļ jūs pat varat nepamanīt, ka mazuļu stārķis jau ir jūs apciemojis. Jāpievērš uzmanība savai veselībai un mieram.

Atceries, ka vajag ne tikai strādāt, bet arī atpūsties un veltīt laiku sev. Tu neesi kāmis ritenī. Bērniņš ir tas ko tu vēlies? Tici un tas piepildīsies! Novēlam veiksmi.

Dvīņi

Par bērniņu vajadzētu jau domāt pirms tam, lai tu būtu gatava, kad tas notiks. Maijs tev būs saspringts laiks darbā, bet tev jāvelta laiks arī saviem mīļajiem ne tikai kolēģiem un priekšniecībai.

Maijā tavam organismam vajadzēs vairāk ūdeni, tādēļ dzer ūdentiņu un rūpējies par savu veselību. Pavasaris ir mānīgs gadalaiks.

Jaunava

Ak, jaunavas! Bērniņš neatnāk vienā mirklī, bet tādēļ nevajag saskumt, jo ja esi stabilās attiecībās, tad viss maijā ir iespējams. Kā jau teicām – šis ir īpašs mēnesis.

Ģērbies siltāk un vairāk rūpējies par veselīgu uzturu. Viss būs, bet ne uzreiz! Nenokar galvu! Tev ir jābūt gatavai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment