Šīs sezonas 15 modernākie apavi sievietēm siltajam laikam

2017. gada modernākie apavi siltam laikam

Šādas sandales uz papēdīša ir ļoti skaistas un ļoti ērtas, tādēļ tās noderēs gan darbam, gan pastaigām ar draugiem. Vismodernākais trends apaviem ir bantītes no visdažādākiem materiāliem, kā arī mežģīnes.

Sandales ar aizvērtiem purngaliem izskatās ļoti eleganti. Pašlaik modē ir asie purngaliņi.

Sandales vienmēr tiek pieskaitītas pie brīvā laika vai pludmales apaviem. Žēl, ka tā, jo tik skaistas sandalītes var lieliski iederēties pat saviesīgos pasākumos.

Samts ieņēmis autoritatīvu vietu pat apavos. Šis materiāls izskatās ļoti elegants, tādēļ izdaiļos jebkuras dāmas smalkās kājiņas.

No pilsētas ielām mēs tā vien gribam atgriezties kaut kur pie dabas krūts. Šo pašu ideju atbalstīja arī dizaineri, izvēloties dabīgos materiālus – papēži veidoti no korķa vai koka, bet siksniņas no ādas.

Ir grūti atrast apavus, kas būtu tikpat valdzinoši un sievišķīgi kā sandalītes uz augstiem papēžiem. Tās manāmi izstiepj sievietes siluetu, vizuāli noņem pāris liekos kilogramus, sniedzot visu uzmanību savām īpašniecēm.

Dizaineri snieguši pasaulei ieskatu skaistos un ērtos apavos, kas veidoti uz pildītajiem papēžiem un apvij potīti ar smalku lencīti. Ideāli piemēroti tām dāmām, kurām nepatīk smailie papēži.

Neparasti raksti un izteiksmīgi toņi būs piemēroti pašām drosmīgākajām modes dāmām. Ļoti vasarīgs trends!

Nebaidieties eksperimentēt ar krāsām, atejot no jau tā pierastās melnās krāsas.

2017. gada modes trends – siksniņas, lentītes un augstie papēži.

Modes mākslinieki cenšas mainīt ierastās smailo purngalu augstpapēžu kurpes pret šāda paša purngala kurpītēm uz zemā papēža. Ļoti ekstravaganti un graciozi vienlaikus.

Caurspīdīgi un neredzami papēži un lencītes – vēl viens šīs sezonas hīts. Taču nekad neaizmirstiet, ka šādu apavu izvēle var nenākt par labu jūsu kājām, jo no tulznām diemžēl neizbēgt.

Dzīvnieku valstības raksti, dažādi akmetiņi, dārglietas un zelts – lietas, no kurām šajā vasarā nav jābaidās vai jāizvairās. Šādi ekstravaganti apavi pievērsīs jūsu kājiņām uzmanību.

Ideāls variants tām dāmām, kuras nevar izvēlēties starp sandalēm un kurpēm.

Un, protams, arī tā sauktās “iešļūcenes”. Šie elementi modē ir jau kopš pagājušā gada. Varētu teikt, ka šie ir vieni no visērtākajiem apaviem, kādi ir, turklāt tie tagad ir arī modē! Lieliski, vai ne?

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment