Šīs 4 ķīniešu zodiaka zīmes samierināsies ar senu mīlestību 2023. gada februārī

Jūs gaida romantisks 2023. gada februāris. Personīgajā dzīvē jūs atradīsiet laimi un mieru ar vīrieti, kurš ir jūsu patiesais liktenis, jūs sapratīsit viens otru pēc vārda dzimuma!

 

Cilvēkiem, kas dzimuši noteiktā gadā, šoziem būs paveicies atkal apvienoties ar savu bijušo partneri, jo viņu jūtas vienam pret otru turpinās nikns.

Visums mīl mīlestību, dažas zīmes saskaņā ar ķīniešu horoskopu, galu galā viņiem būs iespēja laimīgai nākotnei ar pagātnes mīlestību. Visbiežāk “uzkāpšana uz vecā grābekļa” ne pie kā laba nenoved, bet ne šoreiz!

1. Cūkas gads

Patiesībā iemīlēties vienam otrā bija viegli, jo jūs lieliski sapratāt viens otru. Cūkas gadā dzimušo sirdi piepilda jūtas pret otru cilvēku uz mūžu, bet tā izjuka. Neuztraucieties, tas vēl nav jūsu partnera gala beigas!

Zodiaka cūka nevar samierināties ar šādu mīlestības iznākumu. Vairumā gadījumu šarms paliek visu mūžu. Godīgums, laba griba un mīļš smaids ir iemesli, kāpēc vēlaties novecot kopā ar šo cilvēku.

Februāra vidū viņa nolemj tikties ar bijušo partneri, kurš to darīs ilgu laiku. Jūs sagaida brīnišķīgas mēneša beigas, un jūs gaida tikpat priecīga nākotne.

Neuztraucieties, ka visu vasaru pavadīsiet kopā. Tici man, tev priekšā vēl daudzi gadi, kad tu būsi tuvu visiem brīnišķīgajiem dzīves mirkļiem. Jūsu sirdī piepildīsies grūta vēlēšanās.

2. Zirga gads

Zirga gadā dzimušajiem šomēnes atgriezīsies sena mīlestība. Zodiaka zirgs pēc dabas ir ļoti neizlēmīgs, viņš vienmēr saglabā īsu atmiņu par dažām nepatīkamām lietām un var par tām pilnībā aizmirst tikai pēc ilgāka laika.

Tāpēc, ja veca mīlestība vēlas atkal apvienoties, tad iespēja atkal būt kopā ir ļoti liela. Pēc tam, kad zodiaka zirgs skatās uz senu mīlestību, viņš nevar aizmirst pagātnes skaistumu, viņam nāk prātā visi ierastie saulrieti un viņš vēlas izlīgšanu.

Lasi vēl: “Ko darīt zemestrīces laikā”: vienkārši noteikumi, kas jāzina ikvienam

Ja jūs joprojām esat iemīlējies kādā, kas dzimis zirga gadā, esiet drosmīgs. Tagad, tieši tajā mēnesī, kad bijušais partneris jau ir piedevis jums visas kļūdas. Liktenis beidzot ļauj atkal paņemt viņas roku.

Vissvarīgākais ir izvēlēties pareizo laiku un vietu atzinībai.

Turpini skatīt pārējās zodiaka zīmes nākošajā lapā

Leave a Comment