Šīm 5 zodiaka zīmēm 2023. gada otra puse, iespējams, būs sliktākais nākamajā desmitgadē. Bet nepieļauj, lai dūša saskrien papēžos!

Man patīk vēstīt labas ziņas, taču vērtīgi ir arī brīdināt par liktenīgām kļūdām. Apbruņojoties ar zināšanām, tu spēsi izvairīties no asiem stūriem un kontrolēt sarežģītas situācijas, nepieļaujot pilnīgu neveiksmi. Tātad – dodamies uz priekšu!

Cienījamie Ūdensvīri, iespējams, ka šomēnes jau esat pamanījuši, ka notiek globālas metamorfozes. Jūsu ierastās aktivitātes un vide pamazām mainās.

Kāds aiziet no tavas dzīves, bet tu, iespējams, esi mainījis darbības jomu. Gada pirmā puse būs grūta, taču tā ir lieliska iespēja sākt dzīvi no baltas lapas. Tas attiecas ne tikai uz mīlas sfēru, bet arī uz profesionālo darbību.

Iespējams, tavs dzīvesdraugs ir noguris no tas vieglprātības un nenopietnās attieksmes pret jūsu savienību. Pienācis īstais laiks pierādīt pretējo, ja vien tev, protams, laulība un attiecības ir svarīgas. Ūdensvīri sapratīs, ka ir jāķeras vērsim pie ragiem, lai kontrolētu notikumus. Saistībā ar to parādīsies paaugstināta atbildības sajūta.

 

Mežāži būs nepārprotami neapmierināti ar otrās pusītes pastāvīgo aizņemtību. Pievērs uzmanību noskaņojumam ģimenē un veic pasākumus, lai atjaunotu zaudēto kaisli, maigumu un mīlestību, pretējā gadījumā sirdij tuvi cilvēki var zaudēt jūtas pret tevi.

Neizdari pārsteidzīgus secinājumus, kurus izraisa īslaicīga aizvainojuma sajūta. Ir svarīgi pārdomāt katru soli.

Vairākus Mežāžus gaida šķiršanās no dzīvesdrauga vai vilšanās viņā. Lai neiekristu destruktīvā izmisumā, atceries dzīves likumu: veco vienmēr nomaina jaunais!

 

Vēžiem ir jāpievērš pastiprināta uzmanība savai veselībai. Par sevi var atgādināt hroniskas slimības. Tās tevi nomocīs tik lielā mērā, ka būs jāsazinās ar speciālistu un pašam aktīvi jāiesaistās ārstēšanā. Centies vairāk atpūsties un neraizēties par niekiem.

Lasi vēl: Burtiski pirms pāris dienām mūžībā aizsaukts Latvijā nozīmīgs cilvēks: ”Viņš bija spīdeklis teātra pasaulē”

Diemžēl arī mīlestībā radīsies problēmas. Ieteicams nedot mīļotajam cilvēkam solījumus, kurus nevari izpildīt. Dari vairāk nekā runā. Un dzīvo, ieklausoties savā saprāta balsī. Citu padomi var būt noderīgi, ja analizēsi viņu teikto un savu reālo situāciju, bet tikai pēc tam izdarīsi secinājumus un rīkosies.

 

Nākošās zodiaka zīmes skati lasot tālāk

Leave a Comment