Sieviete parāda patiesību, kas notiek ar grūtniecības vēderu pēc dzemdībām

Ļoti daudzas sievietes domā, ka pēc dzemdībām lielais vēders sarūk kā izpūties balons. Diemžēl tik pat daudzām sievietēm realitāte ir pavisam citāda.

Bērniņa nākšana pasaulē ir skaists dzīves brīdis, taču sievietes ķermenis kopš šī brīža būs neatgriezeniski mainījies. Kas īsti notiek ar sievietes lielo punci pēc dzemdībām? Vai tiešām visas Instagram mammas – modeles rāda mums patiesību ar saviem plakanajiem vēderiem?

Kāda sieviete Instagramā nolēma parādīt pasaulei realitāti, kā izskatās viņas ķermenis pēc dzemdībām. Sievietes vārds ir Kortnija un viņa rāda mums šo:

https://www.instagram.com/p/BbKEqAdDJci/?taken-by=aforeverlylove

Kreisajā attēlā redzama Kortnijas otrā grūtniecība, bet attēlā pa labi redzama Kortnija neilgi pēc dzemdībām. Kā redzat, sievietes vēders nebūt nav atgājis atpakaļ, bet gan izskatās tā, ka viņa būtu vēl sestajā grūtniecības mēnesī.

Diemžēl vai par laimi, bet katras sievietes ķermenis ir atšķirīgs, tādēļ tam ir jāsniedz laiks, lai atgūtos. Ja sieviete pieliks klāt arī mazliet pūles, tad rezultāts būs redzams daudz ātrāk. Protams, ir arī sievietes, kurām pēc grūtniecības uz vēdera nav redzamas teju nekādas pazīmes – arī tā mēdz būt.

Lai arī kāda būtu jūsu situācija, dāmas, mēs cienām jūs par to, ka esat mainījušas savu ķermeni, lai radītu fantastiskus pēcnācējus.

Avots: Instagram

Leave a Comment