Sieviete Dobelē 3,75 promiļu reibumā izsauc policistus; iemesls sasmīdina soctīklus

Sieviete Dobeles novadā 24.aprīlī 3,75 promiļu reibumā izsaukusi policijas darbiniekus, jo vēlējusies uz tiem paraudzīties, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē.

Dobeles novada Dobeles pagastā kāda sieviete informēja policiju, ka viņai ir konflikts ar dzīvesbiedru. Ierodoties norādītajā adresē, likumsargi konstatēja, ka sniegtā informācija ir maldinoša un izsaucēja atrodas 3,75 promiļu reibumā.

Sieviete paskaidroja, ka zvanījusi uz operatīvā dienesta tālruņa numuru, jo vēlējusies redzēt policijas darbiniekus.

Par nepamatotu policijas izsaukšanu sākts administratīvā pārkāpuma process un sievietei piemērots naudas sods 100 eiro, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Profesionāla veiksme: pavasara beigās četrām zodiaka zīmēm gaidāmas pārmaiņas karjerā un panākumi; nauda plūdīs aumaļām!

Aizvadītajā diennaktī VP ZRP Dobeles iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tai skaitā desmit par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti divi ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē VP ZRP.

COMMENTS

Leave a Comment