Šī ir pati lieliskā zodiaka zīme. Mēs tev pastāstīsim kāpēc tieši viņi ir paši labākie!

Skorpions ir astotā zodiaka zīme. Saule ieiet Skorpiona zodiaka zīmē 23. oktobrī. Skorpiona zīmes sākuma un beigu datums ir no 23.10. līdz 22.11.

Ideālais pāris Skorpionam

Jaunībā labākā izvēle priekš Skorpiona būtu Vēzis vai Zivis. Ideāla laulība ar Vēzi sola laimīgu dzīvi: viņi var nebūt bagāti,nav obligāti jābūt inteliģentiem, lai iegūtu laimīgu ģimenes dzīvi. Bet savienībā ar Zivīm Skorpioni vēlas ko citu: tiekšanos pēc veselīga dzīves veida, pareizām, pieklājīgām attiecībām, kas balstās tradicionālās vērtībās.

Otrajā dzīves posmā Skorpioniem vajadzētu meklēt ideālu citur: ieskatīties Jaunavā vai Mežāzī. Labi, ja Jaunava ieņem augstu amatu, ja ir liela alga. Bet Mežāzim ir jāpiemīt veselajam saprātam, eņģeļa pacietībai un nevainojamām manierēm.

Labākais pāris Skorpionam

Vēzis: Kā sola saderības horoskops, Vēzis un Skorpions var kļūt par lielisku pāri. Viņi viens otrā atrod to, ko meklē savā dzīves pavadonī.

Vēzi piesaista Skorpiona kaislība, bet Skorpionu piesaista Vēža neierobežotā uzticība, un viņš nedos nevienu iemeslu greizsirdībai. Tieši Vēzis ar savu nepārliecību par sevi, spēj pielipt Skorpionam kā kaķēns. Kā prognozē horoskops, Skorpiona un Vēža laulība var būt visnotaļ kaislīga un veiksmīga.

Mežāzis: Neparasti veiksmīgs pāris. Mežāzis piesaista Skorpionu ar savu mērķtiecīgumu un strādīgumu, bet Skorpions ir spējīgs pārvērst Mežāža ikdienas rutīnu mūžīgos svētkos.

Parasti noslēgtais Mežāzis emocionālā Skorpiona ietekmē atklāj visas savas slēptākās spējas. Savas otrās pusītes greizsirdības scēnas Mežāzi ne tikai nekaitina – viņu tas glaimo. Kā sola saderības horoskops, Skorpiona un Mežāža aizraujošais romāns var pāraugt veiksmīgā laulībā.

Zivis: Kā prognozē saderības horoskops, Zivis un Skorpions ir ļoti veiksmīgs pāris. Viņi papildina viens otru un tandēmā var sasniegt ļoti daudz.

Lasi vēl: Tu vari pats noteikt, kas ar tevi notiks tuvākajā laikā, tev vienkārši jāizvēlās savs koks un jālasa apraksts

Noslēpumainās Zivis sniedz Skorpionam nepieciešamo iedvesmu, bet Zivis ar šādu pavadoni iegūst aizsardzību un atbalstu, bez kura jūtas diezgan nepārliecināti. Viņi apmierina viens otra emocionālās vajadzības un nezaudē romantiskumu savās attiecībās. Skorpiona un Zivju laulība būs ilga un veiksmīga.

Leave a Comment