Šī 27 gadus vecā sieviete vienlaikus dzīvo Rīgas dzīvoklī ar trim vīriešiem. Viņa paskaidro kāpēc un kā tas izskatās

Es esmu ievērojusi, ka daudzām sievietēm ir grūti atrast sev piemērotu vīrieti, bet man ir paveicies vienlaikus dzīvot ar trim lieliskiem vīriešiem.

Viena maz zināma blogere savā emuārā ir rakstīja, ka viņa ir atbildīga par savas mājsaimniecības uzturēšanu, tostarp ēdiena gatavošanu, uzkopšanu un dzīvojamās telpas sakārtošanu.

Tajā pašā laikā es cenšos izveidot trīs dažādas attiecības ar katru no saviem vīriešiem, lai visi būtu apmierināti. Es tev pastāstīšu par katru no viņiem.

Pirmais ir Andrejs

Man ir bijis prieks būt kopā ar Andreju ilgu laiku. Viņa klātbūtnē es izjūtu miera un apmierinātības sajūtu. Katrs viņa būtības aspekts man sagādā milzīgu gandarījumu, jo īpaši mūsu pastāvīgi patīkamās tuvības mirkļi. Turklāt ar Andreju vakaros varu lieliski izrunāties un izstāstīt savas nedienas.

Lasi arī: 3 zvaigžņu zīmes, kas jūlija mēnesi beigs bagātākas, nekā to sāka, jo Fortūna ir jūsu pusē!

Mans otrais vīrietis ir Aleksandrs

Mans otrs vīrietis ir Aleksandrs. Parasti viņš vakarus pavada, spēlējot videospēles vai skatoties planšeti. Man viņš dod ziņu īpaši naktīs, bet ne biežāk kā 1-2 reizes nedēļā. Viņam piemīt trīs ļoti reti savienojamas īpašības – šis vīrietis ir gan jautrs un laipns, gan ļoti vīrišķīgs. Viņš ir ļoti burvīgs.

 

Ar viņu es jūtos ērti, tomēr viņam ir nepieciešama neliela disciplīna, tādēļ es bieži vien tēloju ”bargo dāmu”. Mūsu attiecības ir ļoti tuvas un piesātinātas, gan ar emocijām, gan ar sapratni.

 

 

Mans trešais vīrietis ir Vitālijs

Bet jaunākais Vitālijs ir mana jaunā mīlestība. Kopā esam tikai dažus mēnešus. Viņš ir jaunākais un nepieredzējušākais no manas “trīsvienības”.

Ar viņu es šobrīd pavadu visvairāk laika, tomēr Aleksandram tas mēdz nepatikt, tomēr viņš pie tā jau pamazām sāk pierast. Esmu sapratusi, ka viņu patiešām mīlu un bez viņa nespēju.

Tiesa, dažreiz mums pievienojas Andrejs, un nereti es pat viņus atstāju kopā. Tomēr viņi ļoti labi mēdz saprasties, ir par ko parunāt un kopā pasmieties.

Vispār visi mani trīs vīrieši bieži vien laiku pavada arī kopā, pat bez manis. Tomēr visjaunākajai manai mīlestībai Vitālijam tomēr uzmanība šobrīd ir jāvelta visvairāk. Viņš ir ļoti prasīgs pret mani.

Lai arī esmu ļoti gandarīta, ka mani vienlaikus iepriecina veseli trīs vīrieši, tomēr jūtos nedaudz nogurusi no visām šīm trīs attiecībām. Reizēm man ir nepieciešams laiks pabūt vienatnē tikai ar sevi un savām domām par maniem vīriešiem.

 

Un, starp citu – Andrejam ir 30 gadu, viņš ir mans vīrs, Aleksandram ir 4 gadiņi, un viņš ir mūsu vecākais dēls, bet Vitālijam – tikai 3 mēneši.

 

COMMENTS

Leave a Comment