Šī 27 gadus vecā sieviete vienlaikus dzīvo mājās ar trim vīriešiem. Viņa paskaidro kāpēc un kā tas izskatās

Mans trešais vīrietis ir Vitālijs

Bet jaunākais Vitālijs ir mana jaunā mīlestība. Kopā esam tikai dažus mēnešus. Viņš ir jaunākais un nepieredzējušākais no manas “trīsvienības”. Viņš ir sajūsmā par manām krūtīm.

Ar viņu es šobrīd pavadu visvairāk laika, tomēr Aleksandram tas mēdz nepatikt, tomēr viņš pie tā jau pamazām sāk pierast. Viabiežāk naktis es pavadu pie viņa, jo esmu sapratusi, ka viņu patiešām mīlu un bez viņa nespēju.

Tiesa, dažreiz mums pievienojas Andrejs, un nereti es pat viņus atstāju kopā. Tomēr viņi ļoti labi mēdz saprasties, ir par ko parunāt un kopā pasmieties.

Vispār visi mani trīs vīrieši bieži vien laiku pavada arī kopā, pat bez manis. Tomēr visjaunākajai manai mīlestībai Vitālijam tomēr uzmanība šobrīd ir jāvelta visvairāk. Viņš ir ļoti prasīgs pret mani.

Lai arī esmu ļoti gandarīta, ka mani vienlaikus iepriecina veseli trīs vīrieši, tomēr jūtos nedaudz nogurusi no visām šīm trīs attiecībām. Reizēm man ir nepieciešams laiks pabūt vienatnē tikai ar sevi un savām domām par maniem vīriešiem.

 

Lasi vēl: Aizsaulē 82 gadu vecumā aizgājusi teātra zvaigzne un leģenda: ”Viņa līdz pat pēdējam elpas vilcienam centās būt pozitīva”

Un, starp citu – Andrejam ir 30 gadu, viņš ir mans vīrs, Aleksandram ir 4 gadiņi, un viņš ir mūsu vecākais dēls, bet Vitālijam – tikai 3 mēneši, un viņš naktīs bieži raud.

 

COMMENTS

Leave a Comment