Šī 27 gadus vecā sieviete vienlaikus dzīvo mājās ar trim vīriešiem. Viņa paskaidro kāpēc un kā tas izskatās

Esmu pamanījusi, ka daudzas sievietes cīnās, lai atrastu sev piemērotu vīrieti, savukārt man ir paveicies vienlaikus dzīvot līdz pat trim pretējā dzimuma vīriešiem.

Kāda Krievijā dzīvojoša sieviete savā emuārā ir norādījusi, ka viņa ir atbildīga par savas mājsaimniecības uzturēšanu, kas ietver ēdiena gatavošanu, uzkopšanu un dzīvojamās telpas sakārtošanu.

Vienlaikus es cenšos nodibināt trīs atšķirīgas attiecības ar katru savu vīrieti, cenšoties apmierināt visas puses. Es tev pastāstīšu par katru no saviem vīriešiem.

Pirmais ir Andrejs

Man ir bijis prieks būt kopā ar Andreju ilgu laiku. Viņa klātbūtnē es izjūtu miera un apmierinātības sajūtu. Katrs viņa būtības aspekts man sagādā milzīgu gandarījumu, jo īpaši mūsu pastāvīgi patīkamās tuvības mirkļi. Turklāt ar Andreju vakaros varu lieliski izrunāties un izstāstīt savas nedienas.

Mans otrais vīrietis ir Aleksandrs

Mans otrs vīrietis ir Aleksandrs. Parasti viņš vakarus pavada, spēlējot videospēles. Man viņš dod ziņu īpaši naktīs, bet ne biežāk kā 1-2 reizes nedēļā. Viņam piemīt trīs ļoti reti savienojamas īpašības – šis vīrietis ir gan jautrs un laipns, gan ļoti vīrišķīgs. Viņš ir ļoti burvīgs.

Lasi vēl: Cilvēki speciālajos tērpos norobežojuši kādu Daugavpils teritoriju un aicina cilvēkiem netuvoties šai vietai!

Ar viņu es jūtos ērti, tomēr viņam ir nepieciešama neliela disciplīna, tādēļ es bieži vien tēloju ”bargo dāmu”. Mūsu attiecības ir ļoti tuvas un piesātinātas, gan ar emocijām, gan ar sapratni.

 

Pašu jaunāko vīrieti – skatiet lasot tālāk

COMMENTS

Leave a Comment