Septembris liks panervozēt šīm zodiaka zīmēm

Zvaigžņu un planētu stāvoklis debesīs negatīvi ietekmēs vairāku zodiaka zīmju pārstāvjus. Šī ir īsta melna svītra, virkne nepatikšanu, no kā būs jāizvairās, bet jums tomēr būs diezgan daudz jānervozē. 

Vēzis

Septembra pirmā nedēļa Vēžiem būs “klusums pirms vētras”. Un tad sāksies nepatikšanas, viena pēc otras. Lielākā daļa no tām attieksies uz attiecībām dažādās dzīves jomās. Kāds ir iemesls asajam savstarpējās sapratnes trūkumam, to nevar droši pateikt.

Nav zināms, vai problēmas radīsiet jūs vai jūsu vide. Varbūt, ja jūs iepriekš zināt, kādi briesmīgi strīdi un konflikti tuvojas, jūs varēsiet no tiem izvairīties. Ieklausies sevī, nomierinies un tiec galā ar problēmām. Viss tev izdosies.

Lasi vēl: Vīrieši klusi iegāja vectēva mājā un ar varu aizvilka uz mežu viņa mazmeitu. Grūti iedomāties, kas notika tālāk

Ūdensvīrs

Ūdensvīri salīdzinoši mierīgi šķērsos septembra slieksni, pat nenojaušot, ka kaut kur viņus sagaida problēmas. Un tie sāksies mēneša vidū, septembra trešās nedēļas sākumā.

Profesionālajā jomā vajadzētu sagaidīt lielas problēmas, un tas būs īpaši aizvainojoši tiem Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem, kuri ir daudz pūlējušies, lai gūtu panākumus. Tātad galvenā problēma radīsies vai nu konkurenta, vai priekšnieka dēļ, kurš veicinās jūsu reputācijas sabojāšanu. Taču tev ātri izdosies atgūties.

Trakākais notiks ar nākošo zodiaka zīmi – turpini lasīt tālāk

Leave a Comment