Sēņu kotletes “Tievais sapnis” – tika gardas un veselīgas, ka grūti atteikties

Pastāv maldīgs priekšstats, ka liesie vai veģetārie ēdieni ir bezgaršīgi, vienmuļi un bez garšas. Tā nebūt nav taisnība, un spilgts piemērs tam ir brīnišķīgās sēņu kotletes, kuras var pagatavot ikviens.

Sēnes, īpaši portobello, šampinjoni un citas, piešķir kotletēm bagātīgu, zemes garšu, kas bieži tiek raksturota kā “umami”. Šī piektā garša pastiprina ēdiena kopējo garšas profilu, padarot to interesantāku un pievilcīgāku.

Sēnes piešķir kotletēm sulīgu un gaļīgu tekstūru. Tās var palīdzēt saglabāt kotletes mitras un maigas, kas ir īpaši svarīgi, ja izmanto liesu gaļu vai gatavo veģetārās kotletes.

Kuras ir atbilstošākās nedēļas dienas kapu apmeklējumam un kad to nav ieteicams darīt, lai netraucētu aizgājēju mieru

Plus Sēnes ir zemas kaloriju un tauku satura, bet augstas šķiedrvielu sastāvā. Tās var palīdzēt samazināt kopējo kaloriju daudzumu kotletēs, padarot tās veselīgākas, nezaudējot garšu un sātīgumu.

Sastāvdaļas sēņu kotlešu pagatavošanai

Atkarībā no tā, kādas sēnes izvēlēsieties, gatavā ēdiena garša ievērojami atšķirsies. No šampinjoniem pagatavotas kotletes ir maigākas, savukārt austeru sēņu ēdienu ir grūti atšķirt no līdzīga, kas pagatavots no maltas gaļas.

 

Šķir otru lapu lai uzzinātu precīzas sastāvdaļas un pagatavošanas gaitu

Leave a Comment