Senču zīmes 26. jūlijam: ja šajā dienā darīsiet šīs konkrētās lietas, tad tas būs tiešs ceļš uz nabadzību

Cilvēki novērojuši, ka visstiprākā rasa nokrīt skaidrās naktīs, ar vieglu vēju. “Rasa slapj rītausmā,” sacīja ciema iedzīvotāji un izklāja pa zāli linu palagus, ko pēc tam saspieda māla traukos un izmantoja dažādu slimību ārstēšanai.

Tika uzskatīts, ka peldēšanās rasā ​​rītausmā vai vakarā dos veselību un spēku visam gadam. Tajā pašā laikā rasa nesa arī nelaimi. Nav nejaušība, ka tās tika sauktas par siena pustulām. Zemnieki steidzās izņemt izžuvušo sienu, lai tas nesamirktu un nesabojātos.

Šīs dienas svarīgākais aizliegums bija rasas mīdīšana. Šāda attieksme pret dziedinošo mitrumu var piesaistīt lielas nepatikšanas.

Nevajadzētu neapdomīgi tērēt parasto ūdeni, neko mest ūdenstilpēs, kā arī strīdēties vai lamāties ūdens tuvumā. Laime un labklājība aizplūdīs ar viņu.

Nav ieteicams iet uz pirti. Pretējā gadījumā jūs varat sabojāt savu veselību.

Meitenēm un neprecētām sievietēm bija aizliegts peldēties atklātās ūdenstilpēs, lai nelaime viņas neaizvilktu. Arī sievietēm nevajadzētu raudāt, citādi asaras nenokalst vēl gadu.

Visas darbības ar naudu, kā arī lieli pirkumi bija aizliegti. Visi no tiem neizdosies un radīs finansiālus zaudējumus.
Jūs nevarat iedot parādos, tāpat kā jūs nevarat aizdot sev – pastāv liels risks palikt nabadzībā.

Jūs nevarat ēst cukuru, pretējā gadījumā jūs varat tikt maldināts, ierauts piedzīvojumā ar naudu vai pat tikt piespiests pārkāpt likumu.

Tāpat nevajadzētu ēst svešu ēdienu, pat gardumus no kāda labi pazīstama cilvēka. Kopā ar pārtiku jūs varat absorbēt viņa problēmas. Tenkas un strīdi atgriezīs negatīvo dubultā izmērā.

Lasi vēl: Tiek atklāts, ka daļa informācijas nav patiesa sakarā ar jūrā pazudušo ūdens motociklistu

Agrākos laikos zemnieki, vērojot laikapstākļus, pamanīja: ja šajā dienā nokritīs liela rasa, tad diena būtu saulaina, bet pārējā vasara – tveicīga. Ja no rīta nebija rasas, tad viņi gaidīja lietus sākšanos.

Ja naktī uz zāles ilgstoši saglabājas rasa, tas nozīmē pērkona negaisu.

 

Leave a Comment