“SEB banka” steidzami vēršas pie klientiem ar svarīgiem jaunumiem un informāciju

“SEB banka” steidzami vēršas pie klientiem ar svarīgiem jaunumiem un informāciju. Bankas klientiem lūgts iepazīties ar šo informāciju un izlasīt visu līdz galam.

Banku pārstāvji informējuši “SEB bankas” klientus, ka viņiem tagad būs iespēja saņemt savas jaunās vai nomainītās maksājumu kartes vai kredītkartes ar “Omniva” pakomātu starpniecību.

Jaunieviestais pakalpojums būs pieejams gan privātajiem, gan korporatīvajiem klientiem visās Baltijas valstīs. “SEB bankas” valdes loceklis Arnis Škapars paziņojis, ka šobrīd 90% bankas klientu maksājumu kartes saņem ar pasta piegādi sev vēlamajā vietā, neatkarīgi no tā, vai tā ir dzīvesvieta, darba vieta vai kāda cita norādīta adrese.

Šī metode atvieglo aptuveni 170 000 karšu nosūtīšanu klientiem gadā. Turklāt banka ievieš papildu iespēju karšu piegādei ar pakomātu starpniecību, kas klientiem novērš nepieciešamību fiziski apmeklēt bankas filiāli.

Lasi vēl: Pavisam drīz aptuveni 3000 mājsaimniecības saņems svarīgu vēstuli no Latvijas Bankas

Lasi vēl: Cik daudz skaidras naudas varat ieskaitīt savā kontā? Latvijas bankas skaidro cik tas ir svarīgi, lai šo summu nepārsniegtu

Saņemot karti komplektā, līdzīgi kā saņemot karti pa pastu, klienti varēs to aktivizēt savā internetbankas platformā vai mobilajā aplikācijā.

Turklāt kartes PIN kodam var piekļūt internetbankas platformā. Kā pastāstīja “Omniva Latvija” Tirdzniecības daļas vadītājs Māris Kuļikovskis, karti kopumā var saņemt 360 vietās.

 

Interesanti arī: Kā viegli noņemt rūsu no jebkuras vannas istabas virsmas?

Leave a Comment